Bilgi Rehberi Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim?

13.09.2022 - 00:50 | Son Güncellenme:

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezon finali ardından yeni bölümü heyecan içerisinde sevenleri tarafından bekleniyor. Her hafta pazartesi akşamı izleyenlerle olan Alparslan Büyük Selçuklu, yeni sezon fragmanı kısa süre önce yayımlanmıştı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. Seyirci, dizinin 28. yeni sezon bölümü fragmanı ardından bölümün yayımlanacağı tarihi sorguluyor. Başrolünde Alparslan rolü ile Barış Arduç yer alıyor. İzleyenlerin mmerakla yönelttiği soru ise, Alparslan Büyük Selçuklu 28. yeni sezon bölümü hangi tarihte, ne zaman?

Haberin Devamı

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON NE ZAMAN, BU AKŞAM MI?

Fenomen haline gelen ve sevilen dizilerden olan Alparslan Büyük Selçuklu, Osmanlı'nın bir dönemine değiniyor. Dizi, 27. bölümle sezona ara vermişti. Gözler yeni bölümün yayımlanacağı tarihe çevrildi. Yayımlanan yeni sezon fragmanında dizinin 19 Eylül Pazartesi günü ekranda olacağı belirtildi.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ OYUNCULARI

Ezgi Çelik - Öke Hatun
Bora Cengiz - Alexander
Umut Karadağ
Kayra Zabcı 
Öykü Gürman

OYUNCU KADROSU

Melik Muhammed Alparslan Bey - Barış Arduç
Hasan Bey (Nizamülmülk) - Mehmet Özgür
Romen Diyojen - Sarp Levendoğlu
Çağrı Bey - Erdinç Gülener

Yazarlar