Bilgi Rehberi KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 2022 Kabine Toplantısı kararları - sonuçları ne oldu?

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 2022 Kabine Toplantısı kararları - sonuçları ne oldu?

18.07.2022 - 16:15 | Son Güncellenme:

Kabine Toplantısı başladı. Milyonlarca vatandaş Kabine Toplantısı için meraklanmaya başladı. Peki Kabine Toplantısı bitti mi? 2022 Kabine Toplantısı kararları - sonuçları ne oldu?

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ 2022 Kabine Toplantısı kararları - sonuçları ne oldu

Zaman zaman Kabine Toplantısı haberleri yakından takip ediliyor. Bugünlerde yine merak konusu olan Kabine toplantısı ne zaman sorusunun cevabı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı 2022 tarihi haberimizde...

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencilerin Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kredi borçları ile ilgili çalışmayı açıklayacağını söylemesinin ardından milyonlarca gencin gözü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına çevrildi. Kabinede, borçların faizinin silinmesi, ödemeleri kolaylaştıracak yeni bir yapılandırma, ödeme takviminde düzenleme gibi formüller ele alınacak.

Bugünkü toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı, KYK borçları ile ilgili yaptıkları çalışmayı Kabine’ye sunacak. Söz konusu çalışmayla, kredi borçlarına uygulanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) kaynaklı faiz artışlarından dolayı yaşanan mağduriyetin giderilmesi bekleniyor.