Bilgi Rehberi KYK BORÇLARI silinecek mi, faizler silindi mi? KYK borçları ne kadar, son durum ne olacak, yapılandırma var mı?

KYK BORÇLARI silinecek mi, faizler silindi mi? KYK borçları ne kadar, son durum ne olacak, yapılandırma var mı?

18.07.2022 - 08:31 | Son Güncellenme:

KYK borçları silinecek mi, silindi mi merak konusu! Son zamanlarda gündeme gelen KYK borçları hakkında yeni karar alınması üniversite öğrencilerini meraklandırdı. KYK borçları son durum günden güne araştırılıyor. Peki KYK borçlarında yapılandırma olacak mı, son durum nedir?

KYK BORÇLARI silinecek mi, faizler silindi mi KYK borçları ne kadar, son durum ne olacak, yapılandırma var mı

Üniversite hayatında KYK kredisi kullananları yakından ilgilendiren KYK borçları silinecek mi, silindi mi soruları yoğun ilgi görüyor. Üniversite eğitimi boyunca devlet tarafından öğrencilere sağlanan kredinin, öğrenci mezun olduktan sonra geri ödenmesi gerekiyor. KYK kredi borçları ödenmediği süresince üzerine faiz ekleniyor. Bu faizler için dönem dönem yeni kararlar alınıyor. KYK yapılandırma kararı, KYK borçları faizleri silinecek mi, silindi mi konuları gündeme taşınıyor. Bugünlerde yine konuşulmaya başlanan KYK borçlarına yönelik haberlerdeki son durum şu şekilde...

Haberin Devamı

KYK BORÇLARI SİLİNECEK Mİ, FAİZLER SİLİNDİ Mİ?

2022-2023 akademik yılı Güz dönemine yetişecek şekilde çalışma tamamlandı. KYK kredi borcunda faiz silinmesi veya ödemeleri kolaylaştıracak yeni bir yapılandırma beklentisi için gözler yarın yapılacak olan kabine toplantısına çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu toplantıda KYK kredi düzenlemesinin detaylarını açıklaması bekleniyor.

KYK BORÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ