Gündem Bir Deniz Hikayesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Bir Deniz Hikayesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

02.10.2015 - 13:44 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi 4. bölüm fragmanını yayınladı. İzleyenlere duygusal dakikalar yaşatan Bir Deniz Hikayesi yeni bölümde Hakan İstanbul'a gelmeye karar veriyor. Olayın aslını öğrenen Hakan ne yapacak? Bir Deniz Hikayesi yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Bir Deniz Hikayesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Bir Deniz Hikayesi yeni bölüm için nefesler tutuldu. 4. Bölüm fragmanını yayınlayan dizide işler karışıyor. Hikaye İstanbul'da devam edecek. Bir Deniz Hikayesi 6 Ekim Salı günü yeni bölümü ile Kanal D ekranında..

Haberin Devamı

BİR DENİZ HİKAYESİ 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep’in planı, tıkır tıkır işlemektedir; Hakan, Zeynep’in planından habersiz Deniz ile birlikte İstanbul’un yolunu tutar! "Bir Deniz Hikayesi" son bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Hakan Deniz için iyi olacağını düşünerek İstanbul’da ki okul ile görüşmeye karar verir. Deniz’in Bozburun’dan gidişi herkesi şimdiden oldukça hüzünlendirmiştir.

Zeynep’in planı ise, tıkır tıkır işlemektedir. Hakan Zeynep’in planından habersiz Deniz ile birlikte İstanbul’un yolunu tutar.

Deniz yeni okuluna adapte olmaya çalışsa da Hakan ile hiç ayrı kalmamış olmak Deniz’i epey zorlayacak ve hiç bir şey düşündüğü gibi olmayacaktır.

Zeynep ise seneler sonra Deniz’i bulmanın sevinci ile ona iyice yakın olmaya çalışacaktır.

Haberin Devamı

Aslan Bey’in zamanında yaptığı oyunlar ise başına bela olmak üzeredir.