Ege Bir gönüle girmek için 70 bin kapı çalacağız

Bir gönüle girmek için 70 bin kapı çalacağız

15.06.2017 - 04:55 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ev ziyaretlerini sürdürüyor. İftar ve sahurda ihtiyaç sahibi vatandaşlara konuk oluyor. İl Başkanı Bülent Delican, “Kurduğumuz iftar sofraları birlik ve beraberliğimizin pusulası oluyor” dedi

Bir gönüle girmek için  70 bin kapı çalacağız

Ramazan’ın gelişiyle birlikte AK Parti İzmir teşkilatları her gün İzmir’in ayrı bir ilçesinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla iftar açıyor.

Haberin Devamı

İftar yemeğinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Ramazan Ayı başlamadan önce aldığımız karar ile bu sene İl Başkanlığımızda halka açık olarak hemşerilerimize iftar yemeği verdiklerini belirtti.

Her ilçeye gidiliyor

Delican, “Aldığımız karar neticesindeki mutluluk tablosunda gördüğümüz vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlaması bizleri memnun etti. Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik pusulası oluyor kurduğumuz iftar sofralarımız. Her gün farklı bir ilçemizde ev ziyaretleri ve iftarlar gerçekleştiriliyor. Buralara bizde iştirak ederek farklı ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, hasbihal etme imkanı buluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ramazan Ayı boyunca kurulacak gönül sofraları iftar programlarına devam edeceklerini belirten Delican sözlerine şöyle devam etti;

‘Mevlana gibi...’

“Kurduğumuz sokak iftarları haricinde AK Teşkilatlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerini de ziyaret ediyoruz. Mevlana gibi bir gönüle girmek için 70 bin kapı çalmaya devam ediyoruz. Kadın ve Gençlik Kollarımızla yek vücud olarak 30 ilçemizde gidilmedik mahalle bırakmayacağız. Esnaf ve ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sofrasına ortak olduğumuz ziyaretlerimizde iftar ve sahurlarımızı gerçekleştiriyoruz.”