Teknoloji Bir Rus multimilyoner internette yaptığınız her işlem için size ödeme yapmayı planlıyor

Bir Rus multimilyoner internette yaptığınız her işlem için size ödeme yapmayı planlıyor

06.02.2018 - 18:08 | Son Güncellenme:

MyTime kurucusu Eduard Gurinovich, YouTube reklamlarını izlemekten akıllı telefon oyunları oynamasına kadar insanların yaptıkları her şeyden para kazanmalarını istiyor. MyTime teknolojisi, birilerinin bir şeyler yaparken geçirdiği dakika sayısını doğrulayabilir ve bu süreyi MYTC adlı bir şifreleme haline dönüştürebiliyor. Bu sistem, müşterilere ürünlerini nasıl etkilediğine göre ödeme yapmalarını sağlıyor.

Bir Rus multimilyoner internette yaptığınız her işlem için size ödeme yapmayı planlıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Eduard Gurinovich, reklamları nası izlediğinizi, haberleri nasıl okuduğunuzu ve e-postanızı nasıl kontrol ettiğinizi değiştirmek istiyor. Spesifik olarak, bu işleri yapmak için para almanızı istiyor. Yeni sistem, Gurinovich’in şirketi MyTime tarafından sağlanıyor.

İşletmeler, MyTime teknolojisini kullanarak, kullanıcıları bir uygulamada veya çevrimiçi hizmette kripto para ödeyerek belirli işlemleri yapmanız için motive edebilir.

MyTime, blok zincir protokolü ile ilerleyen ve kullanıcıların yaptığı işlemlere göre kripto ödeme yapan bir hizmet. Bu uygulamayla birilerinin bir şeyler yaparken geçirdiği dakika sayısı doğrulanarak MYTC adlı bir kripto paraya çevriliyor.

Bir Rus multimilyoner internette yaptığınız her işlem için size ödeme yapmayı planlıyor

Pratikte bunun anlamı nedir?

YouTube’un reklamları izlediğinizde ya da bağımsız bir geliştirici yeni oyununu oynadığınızda size ödeme yaptığını düşünün.

Haberin Devamı

Netleştirmek gerekirse MyTime, kullanıcılara cebinden ödeme yapmıyor. Ancak müşterilerin kendi ceplerinden ödeme yapmasına izin veren sistemi koruyor.

MyTime'ı uygulayan şirketler, kullanıcılarının ürünle nasıl etkileşime geçtikleri konusunda daha gelişmiş veriler elde edebiliyor. Bu belirteçler, konvansiyonel para veya diğer kripto alış verişi için kolayca değiştirilir. Uygulama, kullanıcılara gerçek para değerinde kripto para verdiği için kişiler bu uygulama için daha iyi veriler sunmak için çalışıyor.

MyTime kurucusu Eduard Gurinovich, bu işten herhangi bir karı olmadığını, yarım milyar dolardan fazla parası olduğu için daha fazla para kazanmaya ihtiyacı olmadığını açıkladı.

26 yaşındaki St. Petersburg vatandaşı Gurinovich, Rusya, Brezilya ve Japonya'da aktif otomobiller için dev bir çevrimiçi müzayede alanı olan CarPrice.ru'nun kurucu ortağı olarak son 10 yılını orada geçirdi. Ayda 30 milyon dolarlık geliri var.

Gurinovich işi nasıl para kazanıyor? Kurucu gelir kaynağını şöyle özetledi.

  • MyTime, MYTC şifreleme oranının bir bölümünde oturacak. Değer arttıkça, şirket bundan para çekebilir.
  • MyTime, bu bilgileri satan bir B2B pazarını açarak insanların vakitlerini nasıl harcadığı üzerine topladığı verilerle para kazanacak. Diğer şirketler, hedef pazarının ne almak istediğini, hangi oyunları oynamak istediklerini, okumak istedikleri makaleleri veya tartışmak istedikleri konuları öğrenmek için MyTime'a ödeme yapacak.
  • MyTime, geleneksel doları harcıyor gibi MYTC bakiyenizle etkileşime giren bir perakende bankamatik kartı yayınlayacak. İşletmeler parayı konvansiyonel para birimi olarak alıyor, ancak MYTC olarak görülüyor. MyTime bu işlemlerden küçük bir komisyon kazanır.

MyTime'ın ICO'su Mart ayı sonlarında başlıyor.