Ege Birlik beraberlik çağrısı

Birlik beraberlik çağrısı

07.08.2018 - 04:10 | Son Güncellenme:

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Toplantıya katılan milletvekilleri ve partililer hep bir ağızdan dayanışma mesajı verdi

Birlik beraberlik çağrısı

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen CHP Karabağlar İlçe Danışma Kurulu’na; Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır, Kani Beko, Ednan Arslan, Özcan Purçu, Bedri Serter, Mehmet Ali Çelebi, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Haberin Devamı

Açılış konuşmasını yapan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, genel seçimler sonrasında İzmir ve Karabağlar’da birlik ve beraberliğin önemine değindi. Genel seçimlerde beklenilen sonucun alınamasının üzücü olduğunu belirten Yıldız, partide ortak aklın egemen kılınması gerektiğini dile getirdi, “ Önümüzde yerel seçimler var. Aklıselim şekilde sorunları tespit etmeli ve çözmeliyiz” dedi.

‘Birinci partiyiz’

35 partilinin konuşma yaptığı kurulda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’da görüşlerini bildirdi, “ İnsanlarının umutlarını kaybetmemesi gerekiyor. Karabağlar’da birinci partiyiz ve yerel seçimlerde bayrağı bırakmayacağız. Önümüzde ki genel seçimlerde de, Cumhuriyet’in değerlerinin iktidar olması için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.