Ege Bizim de Santorini’miz var

Bizim de Santorini’miz var

26.03.2018 - 01:53 | Son Güncellenme:

Çeyrek asırlık deneyimi ve prestijli projeleri ile İzmir ve Türkiye’nin birçok ilinde başarılı işlere imzasını atan İZKA İnşaat’ın son projesi Park Yaşam Santorini, 539 konut hem dubleks hem de tek katlı müstakil 17 adet villasıyla yeni sakinlerini bekliyor

Bizim de Santorini’miz var

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 m2’lik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı. Park Yaşam Satış Koordinatörü Sedef Dugalı, “Hem konut alacakların hem de yatırımcıların kazanacağı bu özel projeden daire sahibi olacak. 228.000 TL’den başlayan ilk lansman fiyatlarıyla avantaj sağlayacak. Park Yaşam markasından daire sahibi olan yatırımcılar, Park Yaşam Ataşehir projesinde çok kısa bir süre içerisinde yatırımlarını %80 oranında prim elde ederek kazanca çevirdi. Konut alıcılarının yoğun isteği üzerine Park Yaşam Santorini projesinde de alıcılara kazançlı yatırım imkanı sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bol yeşil sıfır stres

İzmir’de yeşil alana önem veren İzka İnşaat; 21.000 metrekare alanı sadece peyzaj için ayırdığı projede, şehir stresinden uzak, huzurlu ve doğayla iç içe güvenli bir site hayatı sunmayı hedefliyor. İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y. Mimar Azat Yeşil “Kentte park ve yeşil alan veya yakın bir yerde ormanlık olması şehir stresini atmada önemli bir rol oynuyor. Yaşanacak en iyi şehirler listesine baktığınız zaman, binaların dağ, orman ve deniz manzarasını görecek şekilde inşa edilmesine özel önem veriliyor” dedi.

Doğa ile iç içe

Park Yaşam Santorini, yatırımcılarına şehrin merkezinde; deniz manzarası, orman havası, özel tasarlanmış havuz ve gölet alanları ile stresten uzak ve doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Sosyal alanlarında çocuklar için özel oyun alanları ve tarihi mimari yapılarıyla öğretici ve geliştirici ayrıcalıklara önem veren proje, ailelerin güvenle ve huzurla çocuklarını yetiştirebileceği bir yerde yaşamalarını sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Geleneksel mahalle yaşamına duyulan özlemi yaşatan Park Yaşam Santorini için Mavişehir’de yer alan Doğa Dostu satış ofisi ziyaret edilebilir.

Orman ve deniz manzarası

Hem deniz hem de orman manzarasına hakim, İzmir körfezini geniş metrekareli balkonlarda izleme imkanı veren proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile birlikte daire tiplerinin dubleks ve teraslı seçeneklerini de sunuyor. Bunun yanı sıra, 3+2 Winter Garden ve Santorini konseptindeki müstakil daireler geniş metrekareleri ile ailelerin ve ferah mekanları sevenlerin tercihi olacak. Hem yatırım hem yerleşim için değerlendirilebilecek projede 2+1 dairelerin net 98 metrekarelik geniş kullanım alanları, 3+1 dairelerin ise net 130 metrekarelik geniş kullanım alanları mevcut.

Her yere kolay ulaşım

Park Yaşam Santorini ulaşım ağlarının birleştiği noktada 600 Yatak kapasiteli devlet hastanesine, özel hastanelere ve okullara en yakın lokasyonda konumlanıyor. Çiğli Çarşı’ya 2 dakika, Karşıyaka Merkeze 9 dakika, Mavişehir’e ise sadece 7 dakika uzaklıkta, Çiğli Merkezde yapımı başlayan projede şehrin merkezinde stresten uzak bir yaşam alıcılarını bekliyor.