Teknoloji BlackBerry, “Yanlışlıkla” Priv’i Ortaya Çıkardı!

BlackBerry, “Yanlışlıkla” Priv’i Ortaya Çıkardı!

26.10.2015 - 10:02 | Son Güncellenme:

Son günlerde gündemden düşmek bilmeyen BlackBerry Priv, bu sefer resmi sitede görüntülendi... İlk defa Android tabanlı bir akıllı telefonu satışa sunmaya hazırlanan BlackBerry, neredeyse yeni modeline bel bağlamış durumda. Elde...

BlackBerry, “Yanlışlıkla” Priv’i Ortaya Çıkardı

Son günlerde gündemden düşmek bilmeyen BlackBerry Priv, bu sefer resmi sitede görüntülendi... İlk defa Android tabanlı bir akıllı telefonu satışa sunmaya hazırlanan BlackBerry, neredeyse yeni modeline bel bağlamış durumda. Elde edeceği satış ile epey merak konusu olan Priv, bugünse resmi internet sayfası üzerinde görüldü. Firmanın sanal mağazası aracılığıyla gözler önüne serilen cihazın özellikleri ve fiyatı dahi açığa çıkmış durumda. Sitede yer alan bilgilere göre Priv, 1.8 GHz hızında çalışan Snapdragon 808 yonga setine sahip. Qualcomm ile iş birliği içerisine giren BlackBerry, cihazında 3 GB RAM'i tercih ediyor.

Haberin Devamı

Ayrıca 32 GB dahili depolama alanı, 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunan 5.4 inç büyüklüğünde ekran ve 3410 mAh gücünde batarya gibi özelliklerin de Priv'de bulunduğu gözlemlendi. 18 MP arka kamerası ile birlikte oldukça net fotoğraflar çekmemizi sağlayacak olan telefon, aynı zamanda 30 FPS 4K video çekim desteği de sunuyor. Bahsettiğimiz bu özellikler ile gelen BlackBerry Priv'e sahip olmanın bedeli ise 749 dolar yani yaklaşık 2155 TL. Ne dersiniz, kızaklı yapıyı dokunmatik ekranla buluşturan Priv, bu fiyatı hak ediyor mu?