Gündem Bodrum Masalı ne zaman başlıyor?

Bodrum Masalı ne zaman başlıyor?

13.06.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bodrum Masalı yaza damgasını vurmaya geliyor. Peki Bodrum masalı kadrosunda kimler yer alıyor? İşte bodrum masalı hakkında merak edilen detaylar...

Bodrum Masalı ne zaman başlıyor

Kanal D ekranlarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Bodrum Masalı henüz yayın tarihi belli olmadı.Başrolleri için Şevval Sam, Hilmicem İntepe ve Timuçin Esen gibi isimler ile anlaşan Bodrum Masalı gümbür gümbür geliyor. Peki Bodrum Masalı ne zaman yayınlanmaya başlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Bodrum Masalı dizisinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

BODRUM MASALI HAKKINDA

Başarılı bir yüzücü olan Ateş babasının işleri yolunda gitmeyince özel kolejden alınır ve Devlet okuluna verilir. Fakat Ateş yüzme antrenmanları olduğu için eski kolejine gitmek zorundadır ve orada diğerleri tarafından küçümsenir.

OYUNCULAR

Hilmi Cem İntepe
Şevval Sam
Dilan Çiçek Deniz
Timuçin Esen
Murat Aygen
Alperen Duymaz

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Bodrum Masalı ne zaman başlıyor

Sivas doğumlu olan 20 yaşındaki güzel finalist 1.77 boyundadır. Eğitim hayatına Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği bölümünde devam eden Dilan Çiçek Deniz ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. Güzel finalistin oyunculuk kariyerinin başlangıcı Balayı isimli filmde olmuştur.

Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Dilan Çiçek Deniz’e 15 Mayıs akşamı düzenlenen Elidor Miss Turkey 2014 finalinde derece elde etmiştir. Dilan Çiçek Deniz katıldığı Elidor Miss Turkey 2014 yarışmasında Türkiye 2. güzeli ünvanını kazanmıştır.

Yaş: 20
Boy: 1.77
Doğum Yeri: Sivas
Eğitimi: Ege Üniversitesi – Turizm Rehberliği Bölümü
Mesleği: Oyuncu – Model