Oyun Bombalar bir bir patladı!

Bombalar bir bir patladı!

08.06.2011 - 19:30 | Son Güncellenme:

Microsoft ve EA'in oyun bombaları bir bir patladı... İşte iki devin E3'te yaptıkları gövde gösterisi

Bombalar bir bir patladı

Microsoft, E3 2011 basın konferansında önemli yeni bir donanım tanıtmasa da yeni Xbox Live hizmetleri, oyunlar ve fazlasını ortaya çıkardı. İşte E3 2011'de Microsoft tarafından tanıtılan en önemli 5 şey:

1. Yeni Halo ve COD:
Microsoft'un E3 basın konferansında yılın en çok beklenen oyunlarından COD: Modern Warfare 3'ün akıllara durgunluk veren demosunu göstermesi ve 2012'nin merakla beklenen oyunu Halo 4'ü duyurması oyunseverler için oldukça sevindirici oldu.

2. Gears of War 3: Sevsek de sevmesek kaslı adamlar ve ağır silahlardan oluşan gizli ve geleceğe yönelik shooter Gears Of War 3, E3'de tanıtılan en önemli oyunlardandı.

3. Yeni Xbox deneyimi: Microsoft, Xbox 360'da Kinect ile ses denetiminin sınırlarını zorlarken, oyunculara oyun oynarken tüm fırsatları değerlendirme şansı vermek, Xbox ile düğmelere dokunmadan müzik dinlemelerini ve film seyretmelerini sağlamak için elinden geleni yapıyor.

E3'de Microsoft, EA'nın patlattığı bombalar!

4. Kinect'li oyunlar: Forza 4, kafa izleme ve ses denetimi özellikleri ile öne çıkarken Fable: The Journey ise RPG hayranlarına hareketli denetimin güzelliklerini sunacak.

5. Kinect Fun Labs:
Kinect Sports ve Dance Central'ın devamı olan oyunlar tanıtılırken Kinect Disneyland Adventures ve Kinect Star Wars ise Kinect'i 'büyük eğlence özellikleri' ile bir araya getiriyor.

Electronic Arts da E3'de yakında çıkacak olan oyunlarını tanıttı. Mass Effect 3'ün tanıtımıyla başlayan konferansda Need for Speed de tanıtıldı.

Mass Effect 3'de Shepard'ın bir Reaper üssüne saldırdığı canlı demosu görüntülendi. NFS: The Run ise baş yapımcı Jason DeLong tarafından tanıtıldı. Canlı demo sırasında sürücü, polis tarafından takip ediliyor ve bir darbe alarak arabanın dışınıa atılıyor, ardından yaya olarak kaçmak zorunda kalıyordu. Oyunun hızlı ve gerçekçi görüntüleri göz doldurdu.

EA'nın tanıttığı diğer oyunlar

Bu canlı tanıtımların ardından, son oyun hariç diğer oyunlar videolu olarak tanıtıldı. Bu oyunlar arasında Bioware tarafından tantılan Star Wars: The Old Republic, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Insomniac tarafından Xbox 360 tarafından geliştirilen ilk oyun olan OverStrike var.

EA tarafından tanıtılan The Sims Social ise, sosyal özellikleri oyuna ekleyen bir Facebook oyunu. Tanıtımda oyunun Farmville gibi sosyal oyunlardan çok daha canlı ve aktif olarak sosyal olduğu dikkat çekti.

Son olarak canlı bir demo ile tanıtılan Battlefield 3'de ise Tahran'daki bir düşman üssüne yapılan tank saldırısı görüntülendi.

Mass Effect 3, Star Wars: The Old Republic ve Battlefield 3, EA'nın basın konferansında tanıtılan en önemli oyunlardı.

Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar