Otomobil Böylesi görülmedi; sanki bu dünyadan değil!

Böylesi görülmedi; sanki bu dünyadan değil!

10.05.2017 - 15:32 | Son Güncellenme:

Bu Mercedes GLE’nin içi başka bir dünyadan gibi...

Böylesi görülmedi; sanki bu dünyadan değil

Topcar bir kez daha Mercedes-Benz GLE’nin iç kabinin özelleştirdi ve bu seferki çalışması kesinlikle göz kamaştırıcı. Yalnızca beyaz rengin kullanıldığı iç kabin fotoğraflarda muhteşem görünüyor ancak kısa bir süre için kirlenmesi işten bile değil. Bu otomobili çocukları ve evcil hayvanları olan bir ailenin kullandığını hayal bile edemiyorum.

Haberin Devamı

Topcar gösterge tablosu, koltuklar, kapı panelleri, tavan ve hatta paspaslar dahil olmak üzere birçok yerde elmas desenli beyaz deri kullanmış. İç kabinde birkaç farklı döşeme tonu var. Örneğin, bu fotoğrafların bazılarında pembe renk tonuna sahip çok hafif bir pastel, koltuklara görsel olarak güzellik katıyor.

Döşemenin çoğunda fildişi renkli ahşap dekorun kullanılmış. Bilgi eğlence sistemi, HVAC ve diğer parçaların siyah rengi geniş beyaz rengin içinde hoş bir kontrast oluşturuyor.

Mevcut GLE-Serisi, 2016 model yılı için M-Serisi’nin kapsamlı bir yenilemesi olarak geldi. Mercedes şu anda geliştirme aşamasında komple bir yenileme yapıyor ve otomobilin 2018'de satışa çıkması planlanıyor. Yeni crossover şu anki E-Serisi'nde bulunan MRA platformunu kullanacak ve casus fotoğraflarına bakılırsa daha yuvarlak bir tasarıma sahip olacak. Yeni nesil GLE mevcut modelden daha büyük olacak, ancak yeni şasi sayesinde daha hafif kalacak.