Teknoloji Bu Drone, Sahibini Takip Eder, Videosunu Çeker…

Bu Drone, Sahibini Takip Eder, Videosunu Çeker…

14.05.2015 - 16:56 | Son Güncellenme:

Drone tutkunlarını kendine hayran bırakacak yeni bir model daha ortaya çıktı! İşte sahibine çok sadık Drone Lily Camera… Son ...

Bu Drone, Sahibini Takip Eder, Videosunu Çeker…

Drone tutkunlarını kendine hayran bırakacak yeni bir model daha ortaya çıktı! İşte sahibine çok sadık Drone Lily Camera… Son yıllarda teknoloji dünyasının en sevilen cihazlarından biri haline dönüşen Drone’lar, TIP alanında, iş dünyasında, haritacılıkta ve elbette hobi tutkunları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Geçtiğimiz zamanlarda ilk yardım çantasını hastaya ulaştıran, Amazon tarafından müşterilere satın aldıkları eşyaları taşıyan, hapishanede mahkumlar tarafından illegal uyuşturucu madde taşımacılığında kullanılan Drone modellerinden bahsetmiştik.

Haberin Devamı

Şimdiki Drone modeli ise, daha çok tırmanış sporlarıyla uğraşanların, fotoğraf tutkunlarının ve kendine bir asistan ihtiyacı olduğunu düşünenlerin sahip olmak istediği bir model. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Lily Camera, sahibinin yüzünü kaydediyor ve dışarıda havaya atıldığında sabit kalmayı başarıyor. Drone’u asıl farklı yapan özelliği ise, üzerinde 1080p çözünürlüğünde ve 60 fps hızında video kayıt yapabilen kamera bulundurması ve sahibi nereye giderse gitsin, hemen üstünde takip edebilmesi. Avuç içiyle yukarı atıldığında sizi adeta sadık bir köpek yavrusu gibi izliyor. 899 Dolar etiket fiyatı bulunan Lily Camera Drone’un eğlenceli videosu ile şimdi sizleri baş başa bırakalım. Görselleri de galerimizden gezinebilirsiniz. İyi Seyirler: