Teknoloji Bu Robot İnternette Satılıyor! Siz De Alabilirsiniz…

Bu Robot İnternette Satılıyor! Siz De Alabilirsiniz…

19.01.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

Japon Robot Şirketi Suidobashi Heavy Industry, Kuratas isminde koca bir mecha yarattı.

Bu Robot İnternette Satılıyor Siz De Alabilirsiniz…

İşin ilginci, bu mechanın şu anda Amazon Japonya’dan satın alınabiliyor olması! İlk olarak 2012'de ortaya çıkan Kuratas, yaklaşık 4 metre boyunda ve 5 ton ağırlığında. Dört teker üzerinde duran robot, istendiği zaman alçak olarak da sürülebiliyor. Kokpiti içerisindeki kontrolörler ve dokunmatik ekranı vasıtasıyla yönetilen Kuratas, sahibinin kişisel Transformer’ı olmaya aday.

Haberin Devamı

Robot, Cep telefonuna yüklenebilen bir uygulama ile 3G üzerinden de yönetilebiliyor. Ya da bir Voodoo bebeği gibi küçük bir versiyonu ile Kuratas’ın kollarını ve gövdesini oynatmasını sağlamak mümkün. Üzerindeki silahları, kokpit içerisindeki kahkahalarımızla ateşleyebildiğimiz söylenmiş, ancak bir de uyarı gelmiş: “Gülmeyi çok abarmayın ki, katliam olmasın!“. Bu zararsız silahları mecha’ya eklemek ise, ek bütçe gerektiriyor, bilginize.

Eğer elinizin altında harcanmayı bekleyen 1 milyon dolarınız varsa (ya da 120,000,000 yen), Kuratas şu adreste sizleri bekliyor. Ancak gelecek sene çıkacak olan daha iyi bir modelini beklemek isteyebilirsiniz. Hem belki bu sırada, yeterli parayı da biriktirmiş olursunuz belki.

Haberin Devamı





Yazarlar