Teknoloji Bu Sorun iPhone Sahiplerini İsyan Ettirdi

Bu Sorun iPhone Sahiplerini İsyan Ettirdi

11.07.2015 - 11:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde iPhone sahiplerinin %99 'unun cihazlarından memnun olduğuna dair bir rapor yayımlanmıştı. Bu raporun üzerinden henüz birkaç gün geçmeden #iPhonekeepsrestarting etiketiyle paylaşımlar hızla arttı. #iPhonekeepsrestarting etiketi, iPhone sahiplerinin telefonlarının...

Bu Sorun iPhone Sahiplerini İsyan Ettirdi

Geçtiğimiz günlerde iPhone sahiplerinin %99 'unun cihazlarından memnun olduğuna dair bir rapor yayımlanmıştı. Bu raporun üzerinden henüz birkaç gün geçmeden #iPhonekeepsrestarting etiketiyle paylaşımlar hızla arttı. #iPhonekeepsrestarting etiketi, iPhone sahiplerinin telefonlarının yerli yersiz kendini restart etmesiyle ortaya çıkan ve bu soruna çare bulunması istenmesi üzerine oluşturulan bir etiket. İlk olarak iPhone 5S 'lerde ortaya çıkan bu sorun daha sonra farklı iPhone kullanıcıları tarafından da gözlemlendi. Oldukça komik paylaşımlara sebep olan bu sorun, twitter dünyasına şu şekilde yansıdı.

Haberin Devamı

Şuanda 1000’den fazla kişinin konu hakkında tweet attığı bilinirken sorunun neden kaynaklandığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bu sorunun her ne kadar yazılımsal bir sorun olduğu düşünülse de ben kişilerin iPhone kullanımı ile ilgili olduğu düşüncesindeyim. Başka bir deyişle bu telefonunuzun Backup 'ını doğru kullanamamaktan kaynaklanıyor olabilir. Apple’ın sözkonusu hatayı düzeltmek yerine bir Türk edasıyla yaptığı öneri ise şu şekilde: "iOS güncellemelerini yapın açıp kapayın düzelir..."