Cadde 14 milyon TL'lik reklam teklifi aldı mı? Cansu Dere iddialara cevap verdi

14 milyon TL'lik reklam teklifi aldı mı? Cansu Dere iddialara cevap verdi

13.05.2023 - 10:41 | Son Güncellenme:

Yakın arkadaşlar Cansu Dere ile Selma Ergeç Nişantaşı'nda görüntülendi. Cansu Dere, "14 milyon TL'lik reklam teklifini reddetti" iddialarına açıklık getirdi. Cansu Dere daha sonra gelen aracına binerek oradan ayrıldı.

14 milyon TLlik reklam teklifi aldı mı Cansu Dere iddialara cevap verdi

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere ile şimdilerde Camdaki Kız kadrosunda yer alan Selma Ergeç ile geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Haberin Devamı

"BİZ ÇOK YAKIN ARKADAŞIZ"

The House Cafe'de kahve içen iki arkadaş daha sonra mağazaları gezdi. Basın mensuplarını ile ayaküstü sohbet eden iki arkadaşa habercilerin "Beraber bir projeniz mi var? Onun için mi buluştunuz?" sorusuna "Şu an için iş güç düşünmüyoruz. Biz çok yakın arkadaşız. Halletmemiz gereken bir iş vardı. Onun için beraberiz" dediler.

14 milyon TLlik reklam teklifi aldı mı Cansu Dere iddialara cevap verdi

İDDİLARI REDDETTİ

Geçtiğimiz günlerde Ordu'da açılan bir eczaneye adı verilen Cansu Dere, konu hakkında "O eczaneden haberim yok. Bir şey diyemem" derken kısa zaman önce haberlere konu olan "14 milyon TL'lik reklamı reddetti" haberlerine de açıklık getirdi. Dere, "Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Öyle bir teklif yok" diyerek aracına bindi.

14 milyon TLlik reklam teklifi aldı mı Cansu Dere iddialara cevap verdi

Haberin Devamı

"SOSYAL MEDYADAKİ YORUMLARA ÜZÜLMEM"

Cansu Dere; geçtiğimiz eylül ayında Vogue dergisine konuşmuştu. Dere, "17 yaşımdan beri birilerinin beğenisini ve eleştirisini alarak büyüdüm. Fiziksel görünüşümle ilgili hiçbir eleştiriye kulak asmamak gerektiğini öğrendim. Herkesin beğenisini kazanayım diye bir arzum yok. Sosyal medyadaki yorumlar asla üzülmeme neden olamaz" açıklamasında bulunmuştu.

"HAYVANLARA BAYILIYORUM"

Güzel oyuncu ayrıca hayvan sevgisinden de bahsetmiş ve "Hayvanlara bayılıyorum. Bana iyi geliyorlar. Kedilerim bende biriken o manasız enerjiyi alıyor. Hayvanların olmadığı bir dünya hayal edemiyorum. Sadece insanların yaşadığını düşünsenize ne korkunç! İşte o zaman tam cehennem!" demişti.

14 milyon TLlik reklam teklifi aldı mı Cansu Dere iddialara cevap verdi