6 sayfalık mektupla kestirip atmıştı! Karısının yüzünü köpeğiyle değiştirince mi bitti?

6 sayfalık mektupla kestirip atmıştı! Karısının yüzünü köpeğiyle değiştirince mi bitti?

26.08.2022 - 06:54 | Son Güncellenme:

Hafızalara 'Rocky' ve 'Rambo' karakteriyle kazınan İtalyan asıllı Amerikalı oyuncu Sylvester Stallone ve model eşi Jennifer Flavin 25 yıllık evliliklerinde sona geldi. Ayrılığa 'köpek' iddiası damga vururken, yıllara meydan okuyan ilişkinin başlangıcından bu yana yaşananlar da bir hayli dikkat çekici.

6 sayfalık mektupla kestirip atmıştı Karısının yüzünü köpeğiyle değiştirince mi bitti

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - 6 Temmuz 1946 yılında New York'ta dünyaya gelen İtalyan asıllı Amerikalı oyuncu, senarist ve yönetmen Sylvester Stallone gençlik yıllarındaki birçok oyunculuk denemesinden sonra yarattığı 'Rocky' ve 'Rambo' karakterleriyle adını tarihe yazdırmayı başardı. Ayrı ayrı çektiği seri filmler onun hem iyi bir yönetmen ve senarist hem de iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Kariyerinde olduğu gibi özel hayatında da istikrarlı olan ünlü oyuncu Sylvester Stallone 25 yıl önce ünlü model Jennifer Flavin'le evlendi. Ancak Hollywood'un gözde çiftlerinden olan Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldıklarını duyurdular. Sistine Stallone, Scarlet Rose Stallone, Sophia Rose Stallone adında üç kızı olan çiftin bu kararı ise hayranlarını derinden üzdü.

Haberin Devamı

6 sayfalık mektupla kestirip atmıştı Karısının yüzünü köpeğiyle değiştirince mi bitti

Dünyaca ünlü oyuncau Sylvester Stallone ilk olarak 1974 yılında Sasha Czazk ile evlendi. Bu evliliğinden Sage ve Seargeoh adında iki oğlu oldu. İkili 1985 yılında anlaşmalı bir şekilde boşanarak yollarını ayırdı. Biten evliliğinin ardından Stallone model Brigitte Nielsen ile evlendi ve ikili birlikteliklerini 2'nci yıllarına yaklaşırken sonlandırdı. 

NASIL TANIŞTILAR?

Stallone ve Flavin ise 1988 yılında Kaliforniya'daki bir restoranda tanıştı. O günlerde 19 yaşında olan Flavin, bir arkadaşıyla dışarıda yemek yiyordu ve hayatının tamamının değişeceğinden habersizdi. Restoranda tanışan ikilinin arkadaşlıkları aşka dönüştü ve 1994 yılına kadar tam 6 yıl boyunca hiç ayrılmadılar. Evlilikle sonuçlanması beklenen ilişki bir gün ansızın Sylvester Stallone tarafından Jennifer Flavin için yazılmış bir mektupla bitti. 6 yılı 6 sayfalık mektuba

Haberin Devamı

"Çok ağladım... 6 yıl sonra birini bir mektupla terk edemezsin. Bana geri dönmesi için yalvaracak değildim, sadece konuşmak isterdim."

İkilinin ayrılmalarından kısa bir süre sonra Stallone bir hamle daha yaptı. Üstelik bu hamle Flavin'e karşı değildi. Ayrılığın ardından kısa bir süre sonra yine model olan Janice Dickinson ile çıkmaya başlayan Rocky'nin yıldızı Stallone, nişanlanma kararı aldıklarını duyurdu. Ancak işler beklenildiği gibi gitmedi. Dickinson hamileydi ve bir babalık testi yapılması istendi. Yapılan test sonucunda Dickinson'ın kızının babası Stallone değildi. Bu olayın açıklığa kavuşmasından sonra Stallone ve Dickinson yollarını ayırdı. Dickinson'ın hamile olduğunu duyan Flavin yaşadığı şoku, "Sanki yüzüme bir ton tuğla çarptılar" cümlesiyle ifade etti. Ayrılmadan kısa bir süre öncesine kadar Flavin ve Stallone'ın çocuk yapmayı planladıkları hatta doğmamış çocuklarının isimlerinin bile hazır olduğunu söyleyen Flavin, büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Yaşanan ayrılıklar, hayal kırıklıklarının ardından 1995 yılında yeniden bir araya gelmeye karar veren ikili barıştıktan kısa bir süre sonra bir kızlarının olacağını öğrendi. 27 Ağustos 1996 yılında ilk kızları Sophia'yı kucaklarına alan çift, 17 Mayıs 1997 yılında Londra Dorchester Otel'de o yıllar için mükemmel sayılabilecek bir törenle evlendi. Evlilikleri ikilinin popülaritesinden dolayı medya tarafınan büyük bir ilgi gördü. Stallone mavi bir takım elbise giyerken, Flavin Armani marka gelinlik tercih etti. Kucaklarında 9 aylık kızları Sophia ve sevdikleriyle oldukça mutlu görünen ikilinin rüya gibi birlikteliğinin sonsuz dek sürmesi bekleniyordu. Nikah törenlerinin ardından Stallone, "Geçen yıl başıma iki harika şey geldi. Güzel kızımız Sophia Rose'un doğumu ve şimdi harika bir anne olan ve harika bir eş olacağını bildiğim Jennifer ile evliliğim" dedi.

Haberin Devamı

6 sayfalık mektupla kestirip atmıştı Karısının yüzünü köpeğiyle değiştirince mi bitti

'KADIN EGEMEN BİR EVDE YAŞIYORUM'

Jennifer Flavin'le evliliğinden üç kızı olan Stallone, 2010 yılında The Telegraph'a verdiği bir röportajda, setlerde aşırı eril bir rolü varken evde kadın egemen bir ortamda yaşamanın hayatındaki en büyük tezatlık olduğundan bahsetti. Hatta konuyla ilgili espirili bir şekilde, "Evdeki her şey dişi. Oyuncaklar, kahya, tüm köpekler. Sahip olduğum tek köpek erkek o da zaten kısır. Sırada ben varım" diyerek güldü. Çok mutlu bir hayatı olduğunu söyleyen Stallone, karısıyla olan ilişkisi için, "Onun her zaman haklı olduğunu anlamam 19 yılımı aldı" ifadesini kullandı ve karısının becerisine olan hayranlığına vurgu yaptı. Eşinin aldığı tüm kararları doğru bulduğunu ve çoğu zaman eşinin kararlarına uyduğunu söyleyen Stallone verdiği bu röportajla hayranlarından da tam not aldı.

Haberin Devamı

25 YILI DEVİRDİLER

Yıllar içinde her geçen gün birbirlerine daha çok bağlanan Flavin ve Stallone kocaman bir aile oldu. 19 Mayıs 1977 yılında evlenen ikili birkaç ay önce birlikte geçen 25'inci yıllarını kutladı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerine övgüler yağdıran Stallone ve Flavin ömürlerinin geri kalan kısmını da birlikte geçirmek için sabırsız olduklarına dair cümleler kurdular. Sylvester Stallone, "Harika eşimle geçen 25'inci yıl dönümümüz kutlu olsun. Bu inanılmaz özverili, sabırlı kadının hayatımız için ne anlama geldiğini anlatmaya kelimeler yetmez. Teşekkür ederim canım!" ifadelerini kullandı. Jennifer Flavin ise, "Teşekkürler aşkım, seni çok seviyorum ve gelecek 25 yılı da beraber geçireceğiz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Tüm bu aşk dolu mesajların ardından geçtiğimiz günlerde çift bir anda karşılıklı olarak sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırdı. Yetmedi Flavin, Stallone'u takipçi listesinden çıkardı. Bu hamlelerin üzerine ortalık karıştı ve çiftin hayranları ne olduğunu merak etti.

SEBEBİ DÖVME OLABİLİR Mİ?

Çiftin arasının açılmasıyla ilgili birçok kişi varsayımda bulundu. Bu iddialardan en güçlü olanı Stallone'nun köpek sahiplenmek istemesiyle ilgiliydi. İddialara göre Stallone, evini ve ailesini korumak için Rottweiler cinsi bir köpek sahiplenmek istedi. Jennifer ise Stallone'nun talebine tepki gösterdi. Tartışmanın ardından çift iyice gerildi. Tartışma sonrasında köpek alma kararından vazgeçmeyen Stallone ise Dwight adında bir köpek sahibi oldu. Eşinin tüm olumsuz yanıtlarına rağmen yeni bir köpek sahiplenen Slyvester Stallone başka bir hamle daha yaptı. Stallone bu kez kolunda eşi Jennifer'ın portresinin olduğu dövmesinin üzerine köpeği Butkus'un portresini yaptırdırdı. Söylentilere göre ünlü oyuncu yıllar önce eşine olan sevgisinin sembolü olarak yaptırdığı dövmeyi düzelttirmek istemiş ancak dövmeci yanlışlık yapmış, sonrasında toparlayamadıkları için de dövmeyi köpeğinin yüzüne çevirmişti. Stallone kabul etmese de ikilinin arasının bu olaydan sonra tamamen açıldığı söyleniyor. Bu olayın üzerine Flavin üç kızıyla birlikte aynı karede olduğu fotoğrafı paylaşarak, "Bu kızlar benim önceliğim. Başka hiçbir şeyin önemi yok. Biz dördümüz sonsuza kadar" açıklamasında bulundu.

6 sayfalık mektupla kestirip atmıştı Karısının yüzünü köpeğiyle değiştirince mi bitti

Tüm bu hamlelerden çok kısa bir süre sonra da Flavin'in 25 yıllık eşi Stallone'a boşanma davası açtığı öğrenildi. Boşanma belgelerine göre Flavin, Sylvester Stallone'nun evlilik sırasında elde ettikleri varlıkları kasıtlı olarak dağıttığını, tükettiğini ve israf ettiğini belirtti. Hatta bu yüzden Flavin, boşanma davası süresince kocasının herhangi bir malın satışını yapmasına engel olunmasını istedi. İkilinin ayrılma kararına kimse inanamazken, özellikle Flavin bu konuda çok kararlı. Hatta ne kadar kararlı olduğunu şu cümlelerle kanıtladı:

"25 yıllık evliliğin ardından Sylvester Stallone'a boşanma davası açtığımı duyurmaktan üzüntü duyuyorum. Artık evli olmayacağız ancak 30 yılı aşan ilişkimize her zaman değer vereceğim ve biliyorum ki güzel kızlarımıza her zaman bağlı olacağız."

Sylvester Stallone ise, eşi ona dava açtığında Oklahoma’da sette olduğunu ve eşi Jennifer’ın boşanma kararından haberi olmadığını, öğrendiğinde de şoke olduğunu söyledi. Bu açıklamaları duyanlar ikisinin ayrılabileceğine asla inanmıyor ve gelişmeleri merakla bekliyor.