Cadde 'Aldatma' açıklaması olay yaratan Selen Görgüzel: Ne Hamdi'ymiş be!

'Aldatma' açıklaması olay yaratan Selen Görgüzel: Ne Hamdi'ymiş be!

10.05.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Katıldığı programda "Hamdi'yi düzenli olarak aldattım" sözleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Selen Görgüzel, "Türkiye'deki algıya göre; 'Sağına soluna bakıyorsan aldatıyorsundur' mantığıyla söyledim" diyerek, polemik çıkaracak bir açıklamaya daha imza attı. Ünlü şarkıcı, "Hamdi Bey'in desteği hâlâ sürüyor mu?" sorusuna ise sert çıktı.

Aldatma açıklaması olay yaratan Selen Görgüzel: Ne Hamdiymiş be

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliği Mart 2022'de tek celsede sona eren Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta konuk olduğu 'Haber Bahane' programında, "Eski eşinizi aldattınız mı?” sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

Evet ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi’yi düzenli olarak aldattım. Hamdi’ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım. Eski eşim yönetmen olduğu ve oyuncu seçtiği için güzel kadın ya da erkek gördüğümde oyuncu olması için tanıştırıyordum.

Aldatma açıklaması olay yaratan Selen Görgüzel: Ne Hamdiymiş be

"ESPRİYLE SÖYLEDİM"

Tepki çeken Görgüzel, önceki akşam Maslak'ta gerçekleşen bir ödül töreninde ortaya çıktı. 44 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eski eşiyle ilgili çok konuşulan sözleri hatırlatılan ünlü isim, "Artık konuşmayacağım. Kız arkadaşlarımla otururken nasıl sohbet ediyorsam, beni sevenlerle de o doğallıkta sohbet ediyorum. Onu da bazı hoşgörüsüz, espriden anlamayan arkadaşlar başka yere çekiyor. Beni çok yanlış bir algıya sürüklüyor. Susmam gerekiyor ama susmayacağım. Bu tamamen bir sohbet esnasında espriyle söylenmiş bir şey" ifadelerini kullandı.

Aldatma açıklaması olay yaratan Selen Görgüzel: Ne Hamdiymiş be

"GÜZEL OLAN HER ŞEYE BAKMAK İÇİN GÖZÜMÜZ VAR"

Türkiye'deki algıya göre; 'Sağına soluna bakıyorsan aldatıyorsundur' mantığıyla söyledim. Tabii ki öyle bir şey söz konusu değil. Kimse bana 'Sağıma soluma bakmıyorum' demesin. Çünkü her kadın veya her erkek sağına soluna bakıyor. Ben bunu dile getiriyorum. Rabbim bize güzel olan her şeye bakmak için bir göz vermiş. Bu sadece canlı bir varlık olarak değil, bir manzara da olabilir. Bazen söylediklerim anlaşılmıyor, sürekli farklı algılanıyor. Ben kötü niyetli bir şey söylemiyorum.

"BANA ARTIK BU SORULARLA GELMEYİN"

"Arkanızda sürekli Hamdi Bey vardı. Desteği hâlâ sürüyor mu?" sorusu üzerine ünlü şarkıcı, "Arkadaşlar ben artık boşandım. Tek başıma tırnaklarımla kazıya kazıya bir şeyler yapıyorum. Bana artık bu sorularla gelmeyin. Ne Hamdi'ymiş be!" diyerek, tepkisini dile getirdi.

Aldatma açıklaması olay yaratan Selen Görgüzel: Ne Hamdiymiş be