Cadde ALi ERKAZAN iSYAN ETTi

ALi ERKAZAN iSYAN ETTi

27.02.2015 - 20:20 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ali Erkazan, siyasi görüşleri nedeniyle bazı TV kanallarından veto yediğini söyledi. Erkazan, “Levent Üzümcü de aynı durumda, kapımızı pek çalan yok” dedi

ALi ERKAZAN iSYAN ETTi

Bir otobüs şoförünün pilot olma çabasını anlatan komedi filmi ‘Güvercin Uçuverdi’nin fragman tanıtımı, Ortaköy Feriye Sinemaları’nda yapıldı. Atalay Demirci, Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ali Kazan ve Ayşen Gruda’nın da aralarında olduğu oyuncuların tam kadro hazır bulunduğu davette kahkahalar havada uçuştu.
Filmde, ‘Yüksel Güvercin’i canlandıran Atalay Demirci, “Dublörlerin kullanılacağı her sahneyi kendim yapmak istedim. Ruh hastasıyım” dedi. Tuvana Türkay’sa “Güzel kadın komedi yapamaz fikrine inanmıyorum. İlk kez kendimi gösterebileceğim bir projede olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Kore Gazisi pilot ‘Sensei Kamil’i oynayan Ali Erkazan, siyasi görüşleri yüzünden bazı kanalların kendisine iş vermediğinden şikayet etti:
“Politik duruşumuzdan dolayı kapımızı fazla çalan yok. Levent Üzümcü de bu durumda. 1 - 2 kanalın beni istemediğini söylediler. ‘Projede o değil, başkası olsun’ diyorlar. Bu da geçecek.”