Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Mahsun Kırmızı- gül’ün yazıp, yönettiği ve oynadığı son filmi “Vezir Parmağı”nın oyuncu kadrosuna bakar mısınız?

Erkek oyuncular: Ali Sürmeli, Peker Açıkalın, Selim Bayraktar, Levent Sülün, Orçun Kaptan, Mahsun Kırmızıgül, Necmi Yapıcı, Hayrettin, Rana Cabbar, Arif Erkin, Metin Yıldız, Bahtiyar Engin, Ömer Duran, Zekeriya Karakaş, Metin Keçeci, Erol Demiröz, Talat Bulut, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Şener Kökkaya, Erol Aksoy, Coşkun Göğen, Nuri Alço, Bülent Çolak, Ümit Okur, Muhammed Cangören, Okan Topaloğlu ve Ali Güney...

Haberin Devamı

Kadın oyuncular: Yasemin Yalçın, Ece Uslu, Gülben Ergen, Derya Şensoy, Meral Çetinkaya, Suna Selen, Defne Yalnız, Dilek Çelebi, Ececan Gümeci, Aydan Burhan, Nilgün Karababa, Esin Gündoğdu, Gülay Baltacı, Güner Özkul, Gizem Özkan, Berna Biber, Dilek Denizdelen, Dilana Tor, Berivan Karaman, Deniz Gökçe, Ayşen Batıgün, Fatoş Seymen, Reyhan Uluekinci, Cansın Önalan, Ecem Karavus, Hale Tulgar, Gülfer Sarıgül, Şenay Aksoy, İrem Erdöl.

Yapımcı Murat Tokat, 25 Ocak 2017’de vizyona girecek filmin afişini, “Vezir Parmağı’na dev kadro” diye paylaştı sosyal medya hesabında...

Çünkü afişin sol tarafında 29 erkek, sağında ise 29 kadın oyuncunun adı var alt alta...
Dram ağırlıklı “Beyaz Melek”, “Güneşi Gördüm”, “New York’ta Beş Minare” ve “Mucize”yle her seferinde milyonları sinema salonlarına çeken Mahsun Kırmızıgül, ilk kez komedi - dram tarzında bir film yaptı.

“Vezir Parmağı”nın ilk fragmanı da yayınlandı.

Merakla izledim fragmanı.

Ya ben modumda değildim ya da Kırmızıgül, “Vezir Parmağı”nın fragmanına yeteri kadar şerbet katmadı!

YATAY MEZARCILIK’IN FİYATLARI NİYE DİKEY?

DEV KADROLU ‘VEZİR PARMAĞI’

2017’de vizyona girecek filmlerden biri de Talip Karamahmutoğlu’nun yazıp yönettiği “Mezarcı”.

Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Orhan Aydın, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Sadık Gürbüz ile Hikmet Karagöz’ün oynadığı “Mezarcı”nın da fragmanı çıktı.

Karamahmutoğlu’nun bağladığı fragman, filmin Dalyan’daki çekimlerine gittiğim ve konusunu bildiğim için olsa gerek, ilk izleyişte sardı beni.

Fragmandaki, “Kişiye özel mezar şirketinin adı ‘Yatay’, ama fiyatları dikey” repliği güzeldi.

Haberin Devamı

Umarım seyirci, gişede ödüllendirir “Vezir Parmağı” ve “Mezarcı”yı...

BAYÜLGEN’DEN ANLAMLI TWEETLER!

Sunduğu “Altın Kelebek”teki “Diriliş Ertuğrul” kazasından sonra 10 gündür tweet atmayan, sadece hakkında yazılanları RT yapan Okan Bayülgen, Twitter’a bir döndü, pir döndü. Bayülgen’in ilk paylaşımı, “Sarkastik(*) insanların daha zeki, daha seksi ve başarılı olmasının 13 sebebi” başlıklı haber oldu.

Bayülgen ardından, “Diriliş” hakkındaki sözleri yüzünden kendisini seslendirme yaptığı “Şrek”teki eşeğe benzetenlere yanıt niyetine şunları yazdı:

“Bu ‘Şrek’ dünyada yapılmış en iyi seslendirme, adaptasyon ödülünü aldı. Ne Memed Ali ne ben bunu hiç önemsemedik. S… et bize ne!”

“Bu arada ben ‘Şrek’te ‘Şrek’i konuştum. Eşeği mükemmel seslendirmeci Memed Ali Erbil konuştu. Cahilliğin tedavisi yok. Üzgünüm.”

“Çok kitap okurum, tek derdim kendimi geliştirmek, daha saygılı, saygın ve iyi bir insan olmak. Çocuğumu böyle yetiştirmek. Gerisi boş!”

Haberin Devamı

“Kin tutmam. Affederim. İyilikler dilerim hepinize. Sevin birbirinizi. Beni boş verin.

Dalganıza bakın çocuklar.”

(*) Alaycı, iğneleyici, müstehzi...

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlar ne kadar zeki olursa olsun, sevdiği kişinin bir sözüne kanacak kadar aptaldır. (J. Christophe)