Cadde Alina Boz'dan Umut Evirgen'le 'yüzük'lü paylaşım!

Alina Boz'dan Umut Evirgen'le 'yüzük'lü paylaşım!

27.11.2023 - 16:47 | Son Güncellenme:

Yaz başından beri birlikte olan oyuncu Alina Boz ile yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, Paris’e aşk tazelemeye gitti. Evirgen, sevgilisine dünyanın en romantik şehrinde yüzük taktı.

Alina Bozdan Umut Evirgenle yüzüklü paylaşım

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce oyuncu Alina Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Sürpriz ilişki magazin gündeminde yer ederken, ünlü çiftten mutluluk pozları gelmeye devam ediyor.

"KİMSEDEN GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK"

"Paris'te evlilik teklifi aldığınız doğru mu ?" sorusuna ünlü isim, "Konuşmuştuk aslında bu konuları, henüz öyle bir teklif olmadı, büyüsünü de bozmayalım, parmakta bir yüzük yok, olursa böyle güzel bir haberi sizlerle paylaşırım, kimseden gizlimiz saklımız yok. Zaten o kadar çok söylediniz ki bekliyorum artık böyle bir teklif" cevabını verdi.

Alina Bozdan Umut Evirgenle yüzüklü paylaşım

"GÜZEL BİR ANI OLSUN YETER"

Aklında herhangi bir evlilik teklifi olup olmadığı da sorulan oyuncu "Hiç yok desem… Dizilerde o kadar çok gelinlik giydik, o kadar çok öyle sahneler çektik ki … Öyle bir şeyim yok yani. Güzel bir anı olsun yeter" ifadelerini kullandı.

Alina Bozdan Umut Evirgenle yüzüklü paylaşım

Haberin Devamı

YÜZÜĞÜNÜ PAYLAŞTI

Şimdilerde birlikte Paris tatilinde olan ikiliden Umut Evirgen, sevgilisine yüzük taktı. Alina Boz, sevgilisiyle siyah-beyaz aşk karelerini sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

Alina Bozdan Umut Evirgenle yüzüklü paylaşım