Cadde Aslıhan Güner'den aşk tavsiyesi! 'En yakın arkadaşınızla evlenin'

Aslıhan Güner'den aşk tavsiyesi! 'En yakın arkadaşınızla evlenin'

02.03.2024 - 11:48 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç'la (45) 2013 yılında nikâh masasına oturan Aslıhan Güner (36), "Bunu artık duvarlara sticker olarak yazıp, altına imzamı atacağım" diyerek, evliliğe bakış açısını anlattı.

Aslıhan Günerden aşk tavsiyesi En yakın arkadaşınızla evlenin

8 Mart Kadınlar Günü öncesi MAG dergisine röportaj veren Aslıhan Güner, "Güçlü kadın zaten kadının kendisidir, yalın varlık halidir. Kadın, varoluşuyla gücün kendisidir" dedi.

Haberin Devamı

"KADININ HİÇBİR SIFATA İHTİYACI YOK"

Geçmişten günümüze uzanan, kadını küçültmeye ve bastırmaya çalışan eril deyimler ve sıfatlar sonucu karşıt belirleyici sıfatlar geliştirmek zorunda kaldık. Oysa kadın zaten güçlü, mücadeleci, dayanıklı, üretken, yaratıcı, güzelleştirici ve her şeyi başarabilen bir varlık. Hep de böyleydi aslında, hiçbir sıfata ihtiyacı yoktu, yaradılışı böyleydi. Canlandırdığım kadınlara baktığımda hepsi birbirinden güçlü bu yüzden. Okuyan, araştıran, bilen, öğrenen, büyüten, geliştiren, çoğaltan, mücadele eden, vazgeçmeyen kadınlar olarak hep güçlüydük, hep de öyle olacağız.

Aslıhan Günerden aşk tavsiyesi En yakın arkadaşınızla evlenin

"AŞK OLMADAN OLMAZ"

Meslektaşı Mert Kılıç ile mutlu ilişkilerini 2013 yılında evlilikle taçlandıran 36 yaşındaki güzel, uzun ve mutlu evliliğin sırlarıyla ilgili konuştu.Öncelikle; en yakın arkadaşınızla evlenin! Bunu artık duvarlara sticker olarak yazıp, altına imzamı atacağım! Eşiniz en yakın arkadaşınız olsun ki tüm ömrünüz güvendiğiniz, saatlerce sohbet edebildiğiniz, yolunuza yoldaş olan, her daim yanınızda, arkanızda, önünüzde olan, tüm duygularınızın ortağı, hayatınıza eş olsun. Ve aşk... Aşk olmadan olmaz!

Aslıhan Günerden aşk tavsiyesi En yakın arkadaşınızla evlenin

"HER OYUNCUYA KISMET OLMAYACAK BİR ŞANS"

Son olarak 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde rol alan ünlü isim, "Ülkemizin kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün biricik annesi Zübeyde Hanımefendi’nin hayatını anlattığımız Zübeyde filminde Zübeyde Hanım’ın hem 20'li hem 60'lı yaşlarını canlandırmak her oyuncuya kısmet olmayacak bir şanstı" açıklamasında bulundu.

Aslıhan Günerden aşk tavsiyesi En yakın arkadaşınızla evlenin