Cadde İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz!

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz!

04.03.2024 - 08:20 | Son Güncellenme:

'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz

İrem Derici (36), geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden yedi yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırmıştı. Evlenmesi beklenen çiftten kötü haber gelmiş; sevgilisinin ailesiyle tanışmış olan İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü popçunun, ayrılıktan kısa bir süre sonra ise yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat'la aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz

"SİNEK BİLE DEĞSE SİNİRİM BOZULUYOR"

İkili, geçtiğimiz haftalarda Derici'nin İzmir Hayal Kahvesi’ndeki konserinde yaşanan ilginç bir olayla gündeme gelmişti. Bir kadın dinleyicisinin Fırat'a yaklaştığını fark edince kıskanarak şarkısını yarıda kesen ünlü isim, sahneden hayranını uyararak şu ifadeleri kullanmıştı:

Benim manitaya çok yaklaşmazsan iyi olur. Gökhan'a sinek bile değse sinirim bozuluyor!

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz

İrem Derici, önceki akşam Kıbrıs'ta bir mekanda sahne aldı. Işıl ışıl parlayan şık kıyafeti dikkatleri üzerine çeken Derici, kendine has tavırları ile kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2000 kişiyi hayran bıraktı.

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz

"O AN ESPRİ OLSUN DİYE SÖYLEDİM"

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Derici, bir muhabirin "Geçtiğimiz günlerde sahnenizde bir hanımefendinin sevgiliniz Gökhan Bey'e asıldığı haberleri çıktı. Sizin tepki verdiğiniz söylendi. Ne söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

Aman, benim her şey dilimde. O an espri olsun diye öyle söyledim. Benim bacılarım sevgilime asılmaz!

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz

Ünlü isim, "Bu sıralar sizi çok yoğun görüyoruz. Tatil yapmaya fırsatını, oluyor mu?" sorusu karşısında; "Evet, nazar değmesin işlerimiz çok güzel gidiyor. Uzun tatiller yapmaya fırsatımız olmuyor. Şöyle yapıyoruz, mesela yurt dışı sahnelerimiz sonrası bir veya iki gün o şehirde zaman geçiriyoruz. En son Fransa ve Hollanda konserlerimizde bunu yaptık. Şimdi Ramazan geliyor. Kısa bir dinleme ile mola vereceğiz" şeklinde konuştu.

İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz

"SERDAR ORTAÇ'I ÇOK SEVİYORUM"

"Serdar Ortaç ile aranızın iyi olduğunu biliyoruz. Sosyal medyada yaptığı yayınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren şarkıcı, "Serdar Ortaç benim canım, her dönem insanların hayatın sorunlar çıkabilir. Ağzından istemeden küfürler çıkmış. Özür de diledi. Bence uzatmaya gerek yok. Serdar Ortaç'ı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.