Cadde Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım!

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım!

18.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Gupse Özay'ın eşi Barış Arduç, 'Lohusa' filminin galasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Ben karımın anneliğinden de yaptığı işlerden de çok çok razıyım" diyen Arduç, Özay'a övgüler yağdırdı.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım

Gupse Özay ile Barış Arduç'un, 'Deliha' (2014) filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikâh masasına oturan oyuncu çift, 9 Eylül 2022 tarihinde ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamış, kızlarına Jan Asya ismini vermişti.

Haberin Devamı

Sinemada 3 milyon 600 binden fazla seyircinin izlediği 'Eltilerin Savaşı'ndan dört yıl sonra sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Özay, bir anne ve babanın doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 günü anlatan 'Lohusa' filminin heyecanını yaşıyor.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım

GALASI GERÇEKLEŞTİ

Filmin galası önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Kahkaha dolu anlara sahne olan galada, davetliler dev bir cibinliğin de bulunduğu renkli dekorasyonun içinde ve lohusa taçlarıyla objektiflere poz verdi.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım

"KARIMIN HEYECANINI PAYLAŞMAYA GELDİM"

Galaya katılan isimler arasında Gupse Özay'ın eşi Barış Arduç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arduç, "Çok heyecanlıyım, karımın heyecanını da paylaşmaya geldim. Hormonel bir şey olduğu için normal bir süreç aslında. Ben karımın anneliğinden de yaptığı işlerden de çok çok razıyım. Yazdı ve çıktı, çalışkanlığına hayranım karımın" diyerek eşi Gupse Özay'a iltifatlarda bulundu.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım

Haberin Devamı

"ÇOK SEVDİM BABALIĞI"

Babalık sürecinden de bahseden Barış Arduç, "Çok iyiyiz. Sabah kızımla vakit geçirdim Gupse'nin röportajları var diye. Ben çok sevdim babalığı" dedi.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım

"ZORLUKLARIMIZI AŞACAĞIZ"

Gupse Özay da galada, “İzleyiciyle birbirimizi tanımıyoruz. Ama aynı anda gülüp aynı anda duygulanarak
uzaktan tanışacağız. Bu çok tatlı ve heyecanlı. Lohusalık gerçek. Hem trajik hem komik. Fakat her zorluk gibi el ele verince kolay aşılan bir şey. Anneler, kadınlar, kocalar, babalar, erkekler; filmimiz çok güzel. Çok sıcak çok komik çok gerçek. Uzaktan el ele verip kahkahalar atarak zorluklarımızı aşacağız” diye konuştu.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım

"PERİŞAN OLDUM"

İlk günden itibaren Jan Asya ile kendisinin ilgilendiğini dile getiren Özay, lohusalığıyla ilgili; "Ben yardım isteyemedim. 'İyiyim' ,'Uykusuz değilim' gibi sözleri çok kullandığımı fark ettim. Oysa o an kim varsa evde; 'kocacığım', 'anneciğim', 'kayınvalideciğim' diyebilirdim. Yardım isteyememeyi bırakamama hali beni perişan etti. Ben genelde de yardım isteyemeyen bir insanım. Mesela düşsem kendim hallederim. Dolayısıyla bu beni mahvetti, hayatımı kaydırdı. Filmde 'Lütfen anneler yardım isteyin, yardım istemekten korkmayın' mesajını vermek istedim. Önceki anneler de yeni anneye hava atmayın, empati kurun" ifadelerini kullanmıştı.

Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım