Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

A46 ON YAŞINDA


Tuvana Büyükçınar, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde A46’yı açalı on yıl oldu. Annesi Ayşe Ataklı, kayınvalidesi Çipe Demir ve eşi Selim Demir’le 1999’da açtığı butiğe isim verirken, caddenin baş harfine, apartmanın kapı numarasını eklemişti. A46, on yıl içinde hızla büyüdü, Türkiye’nin farklı illerinde dört mağazaya daha adını verdi. Büyükçınar, çoğunlukta kendi tasarımlarını sattığı mağazasının 10’uncu yılını önceki gün dostlarıyla kutladı. Nice on yıllara A46!


AKARETLER FESTİVALİ
A46 ON YAŞINDA

Eski Beşiktaş Başkanı ve iş adamı Serdar Bilgili’nin Beşiktaş Akaretler’de açtığı W Otel bünyesindeki restoran ve barlar, önceki gece muhteşem bir sokak partisine imza attı. İstanbul cemiyet hayatının ünlü simalarının ve semt sakinlerinin katıldığı parti, festival havasındaydı. İşletmeler, misafirlerine gece boyu ücretsiz yemek ve içki ikram etti. Al Jamal Bedevi’nin muhteşem sovları ve Dj Suat Ateşdağlı’nın müziği geceye damgasını vurdu.


SİMAY BÜLBÜL GALATA’DA
A46 ON YAŞINDA

Modacıların, tasarımcıların, restoran ve bar işletmecilerinin yeni çekim alanı Galata! Modacı Simay Bülbül de, trendi her geçen gün yükselen Galata’da önceki gün ‘Leather Design Boutique’ adını verdiği mağazasını açtı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Işın Karaca ve yeni anne Şirin Ediger Bayülgen açılış partisine katılanlar arasındaydı.


SİRKECİ GARI’NDA PARTİ
Tarihi Sirkeci Garı, yılbaşı gecesi muhteşem bir partiye ev sahipliği yapacak. Gecenin mimarı İstanbul eğlence hayatının duayenlerinden DJ Cüneyt Kurt. Birçok konsept partinin yaratıcısı olan Kurt, partiye katılanları geçmişten günümüze en hit parçaların mix’leriyle eğlendirecek. Perküsyon ve trompet performanslarıyla renklenecek gecenin sürpriz ismi Power FM’den tanıdığınız Geveze. Parti Garı’nın kapıları saat 22.00’de açılacak. Partiye Anadolu yakasından katılmak isteyenler için özel tekneler gece boyu hizmet verecek. Yeni yıla farklı bir partiyle girmek isteyenler kaçırmasın!