Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

AŞIKLARA  ÖZEL KONSER


Ünlü popçu Kenan Doğulu, 14 Şubat akşamı Refresh The Venue’deki Sevgililer Günü Partisi’nde sahne alacak. Doğulu, geçtiğimiz yaza damgasını vuran albümü ‘Patron’daki şarkıların yanı sıra, klasikleşmiş şarkılarını da seslendirecek. Yılın en romantik gecesinde sevgilinizle doyasıya eğlenip, unutulmaz bir eğlence yaşamak istiyorsanız, Doğulu’nun ev sahipliği yapacağı bu muhteşem partiyi kaçırmayın.


ESKİ KOCASINA DÖNDÜ

AŞIKLARA  ÖZEL KONSER

Ünlü manken Tülin Şahin’in eşi Memet Özer’in ablası Demet Hanım, iki yıl önce eşi Volkan İkiler’den boşanmıştı. Bu evlilikten üç yaşında bir oğlu olan Demet Hanım, bir senedir İstanbul cemiyet hayatının gözde bekarlarından Malkoç Sualp’le flört ediyordu. Evlilik planları yapan Malkoç, sevgilisi Demet’i ailesiyle tanıştırmıştı. Fakat çift, sessiz sedasız ilişkiyi noktaladı. Demet’i, İstinye Park’taki Masa Restaurant’ta Volkan İkiler’le el ele gördüm. Öğrendim ki eski eşine dönmüş. Hayırlı olsun!


EĞİTİME DESTEK

AŞIKLARA  ÖZEL KONSER

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Hanım, yardım kurumlarının her zaman gönüllü neferidir. Son olarak Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) ‘eğitimcinin eğitimi’ projesine yardım elini uzattı. Berna Hanım, derneğin okuttuğu burslu öğrencilere bağışta bulunmak üzere, 10 Şubat Çarşamba günü oğlu Yavuz ve Hasan’ın ortağı olduğu, Nişantaşı’ndaki ‘Quick Chine’da bir öğle yemeği düzenliyor. Yardımsever hanımlara duyurulur!


KENDİ DEFİLEDE AKLI ALAÇATI’DA
AŞIKLARA  ÖZEL KONSER

Geçen yazdan beri birlikte olan Eda Taşpınar ile Bora Kozanoğlu yapışık ikiz gibi birbirlerinden hiç ayrılmıyor. Eda’yı önceki gün Bahar Korçan defilesinde yalnız görünce şaşırdım. Bora bir iş için Alaçatı’ya gitmiş. Eda da işi gereği İstanbul Fashion Week’i izlemek zorunda olduğu için İstanbul’da kalmış. Kalmış kalmasına ama aklı ve kalbi hep Bora’daydı. Defile boyunca cep telefonunu elinden hiç bırakmadı, sürekli sevgilisiyle mesajlaştı.

BORONKAYLAR KAMERA ÖNÜNDE
AŞIKLARA  ÖZEL KONSER

Boronkay Otomotiv’in patronu Zoltan Boronkay’ın büyük kızı Sibel Hanım, aile şirketi Boronkay Otomotiv’de çalışıyordu. Fakat John James Naum ile evlendikten sonra iş hayatına veda etti. Sekiz yaşında Nicholas adında bir oğlu olan Sibel Hanım, altı ay önce ‘SR Production’ adında bir şirket kurup yapımcılığa soyundu. Şirketin ‘Bir Zamanlar’ adını verdiği müzik programı TRT 1’de yayınlanıyor. Sibel Hanım, ‘S Management’ adlı halkla ilişkiler şirketinin sahibi olan kardeşi Selin’le yeni bir televizyon programı hazırlamak için kolları sıvadı. Otomotivci aileden gelen Boronkay kardeşler, hazırlayacakları bu programda hanımlara A’dan Z’ye otomobil hakkında bilgiler verecek. Karlı, yağmurlu havada otomobilin nasıl kullanıldığını, lastik patlarsa nasıl değiştirildiğini anlatacaklar. Boronkaylar, programda yapımcılığın yanı sıra program sunucusu olarak karışımıza çıkacak.