Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BALAYINA YANARDAĞ ENGELİ


Eski başbakan, Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz’ın yeğeni, Claudia - Turgut Yılmaz’ın büyük kızı Didem, Suzan Kazaz’ın oğlu Yusuf ile önceki gece Beşiktaş Four Seasons Hotel Bosphorus’da evlendi. Organizasyonunu Ceremony & Flowers Events firmasının sahibi İrem Yargıcı’nın yaptığı düğüne, davetlilerin büyük çoğunluğu cumartesi trafiğine takılmamak için tekneleriyle denizden geldi. 600 konuğun katıldığı düğünde, gelinin nikah şahitliğini amcası Mesut Yılmaz, damadın şahitliğini de Faruk Kohen yaptı. Didem - Yusuf Kazaz balayına Maldiv Adaları’na gidecekti. Fakat İzlanda’daki yanardağ patlamasının ardından kül bulutu gökyüzünü kaplayınca Türkiye ve Avrupa’da hava trafiği felç oldu. Uçaklar seferlerini iptal edince çiçeği burnundaki çift de balayına gidemedi.


GOLF SEZONU BAŞLADI
BALAYINA YANARDAĞ ENGELİ

Her yıl düzenlenen Çırağan Masters Golf Turnuvası bu yıl yine Kemer Golf&Country Club’da yapıldı. Erkekler 1. (0-12 Handikap), Erkekler 2.(13-28 Handikap) ve Bayanlar (0-28 Handikap) olmak üzere üç kategoride yarışan sporcular rüzgar ve yağmura rağmen performanslarını sergiledi. Her kategorinin birincisi Kempinski Türkiye Otelleri’nde bir hafta sonu tatili sahibi oldu. Turnuvada Serra Tokar, Kadınlar Kategorisi’nde dereceye girerken, Gross Özel Ödülü’nü de Raif Bilir kazandı.

TAKI TASARLADI
BALAYINA YANARDAĞ ENGELİ

Modacı Bahar Korçan, Anneler Günü için özel olarak hazırladığı ilk mücevher koleksiyonu ‘Anı’yı, Galata’daki mağazasında verdiği bir davetle tanıttı. Ünlü modacı, iğne oyaları, minyatür altın çerçeveler, sarmaşık motifli mineli broşlardan oluşan yarı değerli ve değerli taşlar kullanılarak üretilen kolye, küpe, yüzük, bilezik ve broşları annelere anlamlı ve kalıcı bir hediye sunmak amacıyla tasarlamış. Dikkatinizi çektiyse bu ürünler Galatada sizi bekliyor.

KAAN AŞKI ÖZLEMİŞ
BALAYINA YANARDAĞ ENGELİ

Sosyetede her dönem hanımların paylaşamadığı erkekler vardır. Cömert Baykent, Ahmet Mavitan, Yargıcı mağazalarının patronu Emir Yargıcı, Ali Karacan, Rahmetli Fatin Rüştü Zorlu’nun torunu Fatin Aslan Yener gibi. Şimdilerde sosyetenin paylaşamadığı isim Kaan Boyner. Yakışıklılığı ve düzgün fiziğiyle hanımları peşinden koşturan Kaan, Özlem Önal’dan ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişki yaşamadı. Geçen kışı kalbi boş geçiren Kaan, ortak bir arkadaşımıza “Aşık olmayı çok özledim” demiş. Mevsim ilkbahar. Şimdi aşık olma zamanı. Dilerim Kaan da bu mevsimde aradığı aşkı bulur.