Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BOŞANIP  SELENIUM TWINS’E TAŞINIYOR


İstanbul’un gözde bekarlarından Aytek Şavkan 2005’te tanıştığı Brezilyalı model Martha Graeff ile 2007 yazında Çubuklu 29’da evlenmişti. Çiftin arasına geçen kış kara kedi girdi. Boşanacakları sosyetede herkesin dilinde. Bir arkadaşımı ziyarete gittiğim Beşiktaş Fulya’daki Selenium Twin Towers’da Martha Graeff’e rastladım. Aytek ile boşanma konusunda anlaşmış. Önümüzdeki hafta da boşanıp evini de Selenium Twin Towers’a taşıyormuş. Ceyla Aysal, Yavuz Yılmaz, Siret Derman gibi İstanbul’un birçok ünlü ve renkli ismi bu binada oturuyor. Martha’nın burada sıkılmayacağı kesin.


‘CEM’DEN DE iKiZLERiM OLSUN’

BOŞANIP  SELENIUM TWINS’E TAŞINIYOR

Atatürk’ün silah arkadaşı Hüsrev Gerede’nin torunu Bennu Gerede’nin fotoğraf sanatçısı Koray Erkaya’dan Daren, Dilan ve Miro adında ikisi ikiz, üç oğlu var. Bennu’nun Ahmet Ağaoğlu’ndan da Kai adında bir oğlu olmuştu. Dört erkek çocuk annesi, iki hafta önce sevgilisi Cem Büyükhanlı ile evlendi. Bennu arkadaşlarına ‘İnşallah Cem’den de ikiz kızlarım olur’ diyor. Hayırlısı. Allah gönlüne göre versin.


ACAR’IN LALELERİ LALE FESTİVALİ’NDE
BOŞANIP  SELENIUM TWINS’E TAŞINIYOR

Ünlü ressam İsmail Acar’ın yeni resimlerinin de yer aldığı lale temalı sergisi, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Lale Festivali çerçevesinde, Cemal Reşit Rey Fuayesi’nde gerçekleşecek. 4 Nisan Pazar günü yapılacak özel bir törenle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın açılışını yapacağı Acar’ın sergisi, 9 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

KEMANKAŞLI SERGİSİ ART 8 LOUNGE’DA
BOŞANIP  SELENIUM TWINS’E TAŞINIYOR

Nişantaşı The Sofa Hotel ve çağdaş sanatın Ankara’daki temsilcisi Siyah Beyaz Galeri’nin işbirliği ile Istanbul’da gerçekleştirilen sanat buluşmaları, Nihat Kemankaşlı resim sergisi ile devam ediyor 2000 yılında İlk kişisel sergisini açan Kemankaşlı, duvar resimlerinden video art çalışmalarına, kitap kapaklarından deneysel çalışmalara, kısa filmden workshop’a uzanan, renkli birçok alanda üretimiyle tanınıyor. Kemankaşlı’nın Nişantaşı The Sofa Hotel’in sanat platformu Art 8 Lounge’da açtığı tuval üzerine yapılmış resimlerden oluşan sergiyi 12 Nisan’a kadar görebilirsiniz.


DIVA LA DISCO İSTANBUL’DA
Avrupa ve Asya’da yirmiden fazla ülkede yaptığı çalışma ve performanslarıyla house müziğe yeni bir soluk getiren Diva La Disco, 2 Nisan Cuma ve 3 Nisan Cumartesi geceleri 360istanbul’da sahne alacak. Meraklısına duyurulur.

ŞAMPİYONADA İKİ TÜRK KADIN
Peugeot Sport Türkiye, Eurosport Events tarafından düzenlenen Kıtalararası Ralli Şampiyonası IRC’de Türkiye’nin en başarılı otomobil yarışçısı milli sporcu Burcu Çetinkaya ile Çiçek Güney’den oluşan ekip Türkiye adına yarışacak. Burcu ve Çiçek bu şampiyonadaki tek kadın yarışçı. Başarılar.


‘ÇOK MUTLUYUZ’

BOŞANIP  SELENIUM TWINS’E TAŞINIYOR

Mensucat Santral’ın (Santral Holding) eski patronu, Halil Bezmen, ikinci eşi Selma Türkeş’ten 11 yıl önce ayrılmıştı. Halil Bey boşandıktan sonra Rengin Suar ile flört etmeye başladı. Bebek’te yürüyüş yaparken rastladığım Rengin Suar ile konuştum. Halil Bezmen’in ne devlete ne eski çalışanına ne de üçüncü şahıslara tek kuruş borcu kalmamış. ‘Halil Bey ile çok mutluyuz’ dedi. Ne hoş değil mi? Allah mutluluklarını arttırsın.