Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

CENTİLMENLER PARK ŞAMDAN’DA BULUŞTU


Ünlü İskoç viskisi Chivas Regal’in reklam kampanyası ‘Live With Chivalry’nin altıncısı düzenlendi. Kasım ayından bu yana devam eden ‘Chivalry Dinners by Chivas’, Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ve Reklam Grup Başkanı Cem Başar’ın ev sahipliğinde 4 Şubat Perşembe akşamı Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da gerçekleşti.
Seçkin misafirlerin katıldığı yemekte, dostluğun ve centilmenliğin önemi vurgulandı. Asilliği, onuru ve dürüstlüğü sembolize eden ‘Chivalry Dinners by Chivas’ta, gecenin sonunda katılan tüm davetlilere Chivas Brothers baş harmancısı Colin Scott imzalı şövalye sertifikaları verildi.


ULUDAĞ’DA TATİL KAZANDI
CENTİLMENLER PARK ŞAMDAN’DA BULUŞTU

Bebek Lulu’s Cafe’nin 15 Aralık ve 25 Ocak tarihleri arasında düzenlediği en çok yemek harcaması yapan bir çifte ‘Uludağ’da üç gün tatil’ hediyesini İstanbul cemiyet hayatının ünlü ismi Feryal Gülman kazandı. Feryal Hanım, yılbaşı öncesi tüm aile üyelerine verdiği yemek davetiyle kampanya döneminin en yüksek yemek harcamasını yapıp bu ödüle hak kazandı. Gülman çifti, şubat veya mart ayında istedikleri bir hafta sonu Le Chalet Otel’de Lulu’s’un misafiri olacak. İyi tatiller.


MERAK EDİLEN KOLEKSİYON GÖRÜCÜYE ÇIKTI
CENTİLMENLER PARK ŞAMDAN’DA BULUŞTU

Sanat ve iş dünyasının önemli isimlerinden Ahu-Can Has’ın ‘Türk Resim Sanatının Bir Asırlık Öyküsü II - Türk Resminde Yüzyılın Tablosu’ adlı sergisi, Rezzan Has Müzesi’nde açıldı. Daha önce sergilenmeyen ve merakla beklenen koleksiyon, HSBC Bank’ın desteğiyle gerçekleşti.
Türk resim sanatına farklı örneklerle yeni bir bakış açısı sunmayı hedefleyen sergi, uzun yılların çabasıyla bir araya getirilmiş özel bir koleksiyonun da öyküsünü anlatıyor. Resime ve sanata gönül verenlere duyurulur.