Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

DEDEMAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



Dedeman Topluluğu’nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ın adını taşıyan ‘Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması’ ödülleri sahiplerine verildi. Ödül töreni, önceki gece Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla Gayrettepe’deki Dedeman Otel’de yapıldı. Madencilik ve turizm sektöründe ödüllerin verildiği gecede, turizm dalında Kunter Manisa ve Hasan Gül birinciliğe layık görülürken; madencilik sektöründe M. Olgaç Kangal, Ali Güney, Fırat Burat, Ozan Kökkılıç ödül aldı.


AJDA-ENBE EL ELE
DEDEMAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Amerika’dan gelen yabancı misafirlerim kebap yemek istedi. Ben de onları bu işin en iyilerinden olan Etiler’deki Develi’ye götürdüm. Arka masamızda ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker, Ajda Pekkan ve Develi’nin patronu Arif ve Ali Develi oturuyordu. ENBE, ikinci albümü mart ayı ortalarında çıkarıyormuş. Albümde Jose Feliciano, Christian Adam, Jean François Michael, Al Bano gibi dünya starlarının ünlü parçaları yer alacakmış. Behzat Gerçeker’in hayranlarına bir de müjdesi var. Ajda Pekkan da bu albümde bir parça seslendirmiş. Gerçeker ve Pekkan, o gece stüdyodan çıkıp yemeğe gelmişti!


“BİZ AYRILAMAYIZ”
DEDEMAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Cemiyet hayatının ünlü ismi Maria ve Necmettin Eliyeşil’in kızları Melisa, geçen yazdan beri Faber Castell’in CEO’su Anton Wolfgang Kont von Faber-Castell’in 30 yaşındaki oğlu Charles von Faber-Castell ile flört ediyor. Aileler, geçen yaz tanışmış ve birbirlerini evlerinde misafir etmişti. Sosyetede, evlilik planları yapan sevgililerin ayrıldığı konuşuluyor. Önceki gece ünlü modacı Galliano’nun Büyük Londra Oteli’ndeki parfüm tanıtımına Maria, anne ve babasıyla birlikte geldi. Melisa’ya bu dedikoduyu sordum. “İlişkimiz devam ediyor. Bu dedikoduyu kim, nasıl çıkarıyor anlamıyorum” dedi. Meraklısına duyurulur.

DOĞUM GÜNÜNE NEW YORK’TAN DJ
DEDEMAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Nurettin Hasman, 52’inci yaş gününü eski sevgilisi Eda Taşpınar’ın amcası Adnan Taşpınar’ın Kuruçeşme’deki El Beso adlı restoranında kutlayacak. Hasman, parti için restoranı kapattı. O gecenin müziğini ise Amerika’dan gelen DJ Sabo yapacak. Sabo, New York’ta Bembe, Cielo, Standard Hotel ve Nublu gibi birçok ünlü mekanda DJ’lik yaptı. Washington DC’de Huffington Post tarafından verilen Başkanlık Zafer Balosu’nda, MOMA’s PS1 Warmup Party’de ve 2009’daki Guggenheim Museum First Fridays gibi birçok önemli konser ve organizasyonda da o vardı. Sabo, doğum gününün ertesi gecesi de İstanbullular için yine El Beso’da çalacak.