Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

EL BESO’DA BAŞLADI  BLACKK’TE BİTTİ


Nurettin Hasman, 52’inci yaş gününü önceki gece Kuruçeşme’deki El Beso restoranda verdiği partiyle kutladı. Cemiyet hayatının ünlülerinin katıldığı partinin müziğini New York’ta yaşayan ve Amerika’daki birçok ünlü kulüpte çalan DJ Sabo yaptı. Doğum günü pastasını ikiz kızları Merve ve Mina ile birlikte kesen Nurettin Hasman, gecenin sonunda misafirleriyle birlikte Emre Ergani’nin sahibi olduğu Blackk’e gidip sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.


SON TOP MODEL GÜNEY AFRİKA’DAN
EL BESO’DA BAŞLADI  BLACKK’TE BİTTİ

Dünyaca ünlü mayo ve iç çamaşırı markası Zeki Triko’nun patronu Zeki Başeskioğlu, ürünlerinin kataloglarında her yıl dünyaca ünlü top modelleri kullanıyor. Geçtiğimiz yıllarda Thyra Banks, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Kim Smith, Laetitia Casta gibi top modellerle çalışan Başeskioğlu, 2010 yaz koleksiyonunu Güney Afrikalı top model Candice Smanepoel ile görüntüledi.


CLUB M, BİANCA OLUYOR
EL BESO’DA BAŞLADI  BLACKK’TE BİTTİ

Bu yaz Bodrum’da yine Emre Ergani rüzgarı esecek. Bodrum’da yeni yapılan Gardens Of Babylon’un içinde bir eğlence merkezi ve Yunan kasabası kuran Emre, altı senedir işlettiği Yalıkavak’taki Bianca’yı bu yaz açmayacak. 90’lı yıllarda Bodrum’un en popüler oteli olan Bardakçı Koyu ile Gümbet arasında yer alan ‘Club M’i kiraladı. Bu yazdan itibaren Bianca, Club M plajında hizmet verecek.


DOĞUM MIAMI’DE
EL BESO’DA BAŞLADI  BLACKK’TE BİTTİ

Beşiktaş Four Seasons Otel’de geçen yaz Melisa Tokgöz’le evlenen Mehmet Mutlu, baba olmaya hazırlanıyor. Eşi beş aylık hamile olan Mutlu, bebeklerinin Amerika’da doğmasını istediği için önümüzdeki hafta eşiyle birlikte Amerika’ya uçacak. Melisa Hanım, Miami’de doğum yapacağı hastaneyi seçip, oturacağı evi kiralayacak. Mutlu çifti, doğumunu Miami’de yapan manken Deniz Akkaya ile geçen hafta bir araya gelip, ondan bilgi aldı.


Ayağa kalktı
EL BESO’DA BAŞLADI  BLACKK’TE BİTTİ

Kerevitaş ve Süperfresh’in patronu Osman Merzeci, geçen ay ayağından bir operasyon geçirmişti. İşi gereği sosyal yaşamdan uzak kalamayan Osman Bey davetlere partilere tekerlekli sandalye ile gidiyordu. Osman Bey ile sevgilisi Melis’e önceki gece bir davette rastladım. Merzeci tekerlekli sandalyeden kurtulmuş baston desteği ile yürümeye başlamış. Hatta ayağını güçlendirmek için yüzmeye bile başlamış.