Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

KURKOVA iSTANBUL’A GELiYOR


Dünyaca ünlü Çek model Karolina Kurkova Astaş Gayrimenkul’ün 26 Mayıs akşamı Çırağan Palace Kempinski’de düzenleyeceği davet için İstanbul’a geliyor. Forbes dergisi tarafından en çok kazanan süper modellerden biri olarak gösterilen, aynı zamanda Victoria’s Secret’ın da mankeni olan Karolina Kurkova, üç gün kalacağı İstanbul’da tarihi ve turistik yerleri gezecek.


BENi KOŞULSUZCA SEViN
KURKOVA iSTANBUL’A GELiYOR

Mine Narin’in kurucusu ve başkanı olduğu Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların doğru ve sağlıklı şekilde eğitim görebilmesi için projeler üretiyor. Bugüne kadar birçok çalışmaya imza atan vakıf, şimdi de otizmli çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Bosphorus By Sortie ve ünlü Türk Ressam Burhan Doğançay ile işbirliği yaptı. Yarın yapılacak ‘Beni Koşulsuzca Sevin’ temalı geceye 450 davetli katılacak. Doğançay’ın bir eseri, otizmli çocuklar yararına satışa sunulacak.

GREASE EKiBiYLE HATIRA FOTOĞRAFI
KURKOVA iSTANBUL’A GELiYOR

Devlet Bakanı ve Avrupa Birliği Baş Müzakerecisi Egemen Bağış, İspanya Dışişleri Bakanı Miguel Angel Moratinos, İspanya Büyükelçisi Joan Clos ve İspanya heyeti, önceki gece Galatasaray Adası - G Balık’ta akşam yemeği yedi. Egemen Bağış, Su Entertainment Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçaslan ile kebap yiyen Grease oyuncularını müzakere heyetinin yanına davet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

AKON BLACKK LOUNGE’DA EĞLENDi
KURKOVA iSTANBUL’A GELiYOR

Geçtiğimiz gün, Monaco’da düzenlenen, Dünya Müzik Ödülleri Töreni’nde ‘Sexy Chic’ şarkısıyla ‘World Music Award’a sahip olan Akon, önceki gece Küçükçiftlik Parkı’nda muhteşem bir konser verdi. Akon konser sonrası Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun Bosphorus by Sortie Blackk Lounge’ta düzenlenlediği partiye katıldı.


YARIŞ ÖNCESi KAYNAŞMA DAVETi
KURKOVA iSTANBUL’A GELiYOR

İstanbul Offshore Kulübü tarafından düzenlenen ‘Moda Deniz Kulübü Grand Prix 2’, yarışları için önceki gece Moda Deniz Kulübü’nde bir davet verildi. Müsabaka öncesi, yarışçıların birbirleriyle dostluk kurmaları amacıyla düzenlenen gecenin ev sahipliğini İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık ile Moda Deniz Kulübü Başkanı Teoman Taşpınar yaptı. ‘Moda Deniz Kulübü Grand Prix 2’ adı altında yapılacak yarış bu sabah Kalamış Koyu’nda gerçekleşecek.