Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

LAS VEGAS EVLiLiKLERi HÜSRANLA BiTiYOR



Teoman Demir ile Revan Sadıkoğlu’nun kızı Hande, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar ile dört yıl önce Las Vegas’ta evlenmişti. Üç yaşında Aslan adında bir oğulları olan Acar çiftinin arasına geçen kış kara kedi girdi. Bir süredir ayrı yaşayan çift boşanmanın eşiğinde. Demir ve Acar aileleri çocuklarının boşanmasını engelleyip barıştırmak için bir araya gelmiş. Bu çaba sonuç vermiş ve Hande Hanım eşine dönmeye razı olmuş. Aileler şimdi Erdinç’i boşanma kararından vazgeçirmeye çalışıyor. Bugüne dek Las Vegas’ta evlenen kimi tanıdıysam evliliklerinin sonu hep hüsranla bitti. Dilerim Hande ile Erdinç evliliklerini kurtarır.


KOÇ VE KUTMAN’A KOMŞU OLDU
İşadamı Ünal Aysal, küçük kızı Ceyla’ya Beşiktaş Fulya’da Aşçıoğlu İnşaat’ın yaptığı Selenium Twins’in penthouse (binanın en üst katı) dairelerden birini almıştı. Geçen yıl eylül ayında dairesini teslim alan Ceyla Aysal, bina henüz boş olduğu için taşınmamıştı. Binanın doluluk oranının artması üzerine Ceyla Hanım geçtiğimiz günlerde yeni dairesine taşındı. Aysal’ın komşuları Rahmi Koç ve Mehmet Kutman. Yakışır.

‘ALAÇATILILAR’A SÜRPRİZİM VAR’
Sosyetenin ikoncanı Eda Taşpınar’ın Karayipli yengesi Indhira Taşpınar’a geçen gün bir davette rastladım. Bir süredir ailesinin yanında Karayip Adaları’ndaymış. Önümüzdeki hafta da Çeşme Alaçatı’ya gidip geçen yaz açtığı El Beso isimli restoranını yaza hazırlayacakmış. Indhira “Bu yaz Alaçatılılar’a büyük sürprizim var” diyor. Merakla bekliyorum.

EMEKLİ OLMAMIŞ
Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören bir dönem sağlık sorunları yüzünden işinden uzak kalmıştı. Eskiden olduğu gibi toplantılarda, düğünlerde ve gece gezmelerinde pek göremediğimiz Erdoğan Bey’e geçen hafta nadir katıldığı davetlerin birinde rastladım. Sağlık durumunu sordum, çok iyiymiş. Bildiğimizin aksine de her gün işine gidiyormuş. Erdoğan Bey, “Bunca yıl biriktirdiğim edindiğim tecrübelerimi çocuklarım ve çalışanlarımla paylaşmam gerekiyor. Onlar da beni işte görünce kendilerini daha iyi hissedip seviniyor” dedi.

YOLDA KALBİ DURMUŞ
İstanbul sosyetesinin en renkli isimlerinden Monik Benardete, şeker hastasıydı. Monik Hanım, iki gün önce evinde kalp krizi geçirmiş ve Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Monik Hanım’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Çünkü ambulans ile hastaneye giderken yolda kalbi durmuş. Bu süre içinde beynine oksijen gitmeyince durumu ağırlaş-mış. Dilerim bir an önce iyileşir, eski sağlığına ve neşesine kavuşur.


‘BÖYLE ÇOK MUTLUYUZ’
Fethi Pekin, ilk evliliğini oyuncu Hande Ataizi ile yaptı. Bu evlilik düğün sabahı bitti. Fethi ikinci evliliğini de Zeynep Dereli ile yaptı. Bu evlilik de bir yılda bitti. Başından iki evlilik geçen Pekin, bir yılı aşkın süredir Nurkan Leventoğlu ile flört ediyor. Bu aşkı ilk benden öğrenmiştiniz. Nurkan ile Fethi liseli aşıklar gibi her yerde el eleler. Fethi arkadaşlarına “Evlilik bana iyi gelmiyor. Böyle çok mutluyuz. Bir evlilik daha yaparsam diğerleri gibi olacak diye korkuyorum” diyormuş. Hayırlısı nasılsa öyle olsun.


DÜNYA STARLARI MERVE’DEN SORULACAK
Dr. Aslı Berker ile kardeşi Merve iki yıl önce Amerika’da ‘Hollywood Academy Project’ adlı bir şirket kurup Hollywood’la Türkiye arasında köprü olma misyonunu üstlenmişti. Merve geçen ay Yedigün’ün yeni reklam kampanyası için Victoria’s Secret’ın süper modeli Candice Swanepoel’i İstanbul’a getirdi. Geçtiğimiz hafta da İngiltere’ye gidip dünyanın en büyük ikinci ünlü ajansı olan Finch and Partners’ın Türkiye mümessilliğini aldı. Ünlü aktör Peter Finch’in oğlu Charles’ın Londra’da kurduğu firma Cate Blanchett, Harvey Keitel, Diane Kruger, John Malkovich, Nicole Kidman, Richard Gere, Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, Lucy Lui, Demi Moore ve Gywneth Paltrow gibi daha onlarca Hollywood yıldızıyla çalışıyor. Bundan böyle Türkiye’ye dünya starı getirmek isteyenlerin yolu Merve’den geçecek. Hayırlı olsun.