Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

PRAG’DA ÖN BALAYI
Demet Akalın, bayramda Antalya Aura’da sahneye çıktı. Önder Bekensir’in annesi Şebnem Hanım ve kardeşi Can, Antalya’ya kadar gidip Demet’le tanışıp kaynaştılar. Bekensirler, Demet’le birlikte Kundu’daki Same Recidence’da kaldı. Bayram’ın son günü iki sevgili, Prag’a tatile gitti. İkisini de yakından tanırım. Birbirlerine sırılsıklam aşıklar. Demet, “Evlenip çocuk doğuracağım” diyor. Aşıklar Prag’dan evli dönerse kimse şaşırmasın.


ESKi DOSTLARA BU YAKIŞIR
PRAG’DA ÖN BALAYI


Metin ve Hülya Aşık ile borsacı Zeynep Tuğsuz, uzun yıllar kardeşten öte bir dostluk sürdürdüler. Fakat üç yıl önce aralarına kara kedi girdi. İki tarafın da yakın dostu olan Ahu Tuğbay, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda kolları sıvadı. Önce Aşıklar’la, sonra Tuğsuz’la konuşan Tuğbay, dargınlığın bitmesi için hepsini razı etti. Bayramın birinci günü Tuğsuz’u yanına alan Tuğbay, Aşık çiftinin kapısını çaldı. Herkes bayramlaştı ve dargınlık sona erdi. Eski dostlar her şeye bıraktıkları yerden devam kararı aldı. Hülya Aşık, Zeynep Tuğsuz, Ahu Tuğbay ve Erhan Karavezinoğlu barışmanın ardından sabahın ilk saatlerine kadar eğlendi.


“BAKA BAKA BENZEDİLER”
PRAG’DA ÖN BALAYI

Beti - İzi Kohen’in kızları Joyce ve Türkan Şoray ile Cihan Ünal’ın kızı Yağmur’u, Bebek’te bir açılışta sohbet ederken gördüm. Birbirlerine o kadar benziyorlarki, ikiz gibiler. Yağmur ve Joyce’un müthiş benzerliğine şaşırdım. Joyce’un annesi Beti Kohen, “Onlar çocukluktan beri iyi arkadaşlar. Birbirlerini çok severler. Heralde birbirlerine baka baka benzediler. Hani bir atasözü vardır, ‘Üzüm üzüme baka baka kararır’ diye. Bu da onun gibi bir şey” dedi.


HERKESE BAYRAM YOK
PRAG’DA ÖN BALAYI

Sosyete, sanat ve iş dünyasının ünlüleri dört günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip kendilerini yurtdışına atınca İstanbul gece hayatının tadı tuzu kalmadı. Amerika’dan gelen bir arkadaşımı karşılamak için havalimanına gittim. Beklerken Hundai Assan ve Kibar Holding’in patronu Ali Kibar’a rastladım. Geçmiş bayramını kutlayıp, “Tatilde neredeydiniz?” diye sordum. “Tatil yapamadım. Kore’de iş seyahatindeydim. Hundai’deki ortaklarımla buluştum. Eşim ve çocuklarım İstanbul’da kaldı” dedi.


SOSYETENİN ‘CEYN’LERİ
PRAG’DA ÖN BALAYI

2008 yılında başlayan tek omuzlu bikini ve mayo modası, 2009’da yine ön plandaydı. Moda, bu kış elbiselere sıçradı. Ünlü markalar koleksiyonlarında tek omuzlu elbiselere ve bluzlara fazlasıyla yer verdi. Cemiyet hayatı ve sanat dünyasının ünlüleri, katıldıkları davetlerde tek omuzlu elbiseleri tercih ediyor. Feryal Gülman, Ayşegül Toplusoy, Figen Abazoğlu, Serra Tokar, Fatoş Sarıgül, bu modanın sosyetedeki öncüleri.

İMPARATOR BAYRAMI
PRAG’DA ÖN BALAYI

A Milli Futbol Takımı’nın eski teknik direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Hanım’a Atatürk Havalimanı’nda rastladım. Örf ve adetlerinden hiç kopmayan ‘imparator’ Fatih Terim, bayramlarda çok önemli bir işi yoksa mutlaka Adana’ya gider ve ailesiyle birlikte olurmuş. Terim, “Fırsat bu fırsat, dedim. Bayramı Adana’daki aile büyüklerimle, akrabalarımla geçirmek istedim. Hep böyle boş zamanı olmuyor insanın” dedi.


YENİ GÖZDESİ SARIŞIN GÜZELLER
PRAG’DA ÖN BALAYI

Oyuncu Oktay Kaynarca, ‘esmer’ sevgilisi Özgü Namal’dan geçtiğimiz aylarda bilmem kaçıncı kez ayrılmıştı. Oktay’ı, 15 gün önce Bebek’teki Poseidon Balıkçısı’nda sarışın bir güzelle baş başa yemek yerken gördüm. Oktay, geçen hafta oyuncu Tuba Ünsal’la Babylon’da samimi bir şekilde Cadde objektifine yakalandı. Son günlerde ise ünlü rallici Burcu Çetinkaya ile İstanbul gecelerinde turluyor. İkili, bayramın son günü The Mix adlı kulüpte Hakan Altun’u dinledi. Oktay, eskiden esmer güzellere ilgi duyardı. Artık hep sarışınlarla birlikte. Tuba Ünsal ve Burcu Çetinkaya’nın müthiş benzerliği dikkatimden kaçmadı. Demek Oktay’ın yeni tipi sarışın güzeller.