Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

SOSYETE  ONLARI KONUŞUYOR


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin büyük kızı Selin, aşkları ve hareketli yaşamıyla magazin basınının gözdesiydi. Yaşamını gözlerden uzak sürdürmeye karar veren Selin üç yıldır pek ortalarda görünmüyordu. Geçtiğimiz sene işadamı Umur Dikici ile bir yıl süren bir aşk macerası yaşayan Selin, yeni bir aşka yelken açtı. Hem de öyle bir aşk ki, dudak uçuklatan cinsten. Selin iki aydır sosyete ve sanat dünyasından ünlü isimlerin mimarı Abdullah Burnaz ile büyük aşk yaşıyor. Evli ve bir çocuk babası olan Abdullah, bu aşk uğruna eşi Özlem Hanım’dan boşanmaya karar verip evden ayrıldı. Apo da, Selin de arkadaşım. İkisi de medyatik olduğu için eninde sonunda bu ilişki basına yansıyacaktı. Madem öyle ilk benden duyun istedim.


KENAN DOĞULU?YAPIMCI OLUYOR
SOSYETE  ONLARI KONUŞUYOR

Müzisyen Ozan, Kenan Doğulu kardeşler 90’lı yılların başında Doğulu Productions’ı kurmuştu. Kenan gibi birçok sanatçının albümü Doğulu Productions stüdyolarında hazırlanıyor. Kenan Doğulu, şimdi de sinema sektörünün ülkemizde yeniden yükselişe geçtiğini görüp bu işe girmeye karar verdi. Yapımcılığa soyunan Kenan’ın kuracağı şirketin ortağı da ‘Romantik Komedi’ adlı filmin yönetmeni Hakan Ketche. Doğulu ve Ketche şimdilerde birbirlerinden ayrılmıyor ve şirketin kuruluş işlemlerini bitirmeye çalışıyor. Hayırlı olsun.

AŞK NELERE KADiR?
SOSYETE  ONLARI KONUŞUYOR

Eski büyükelçi Nazmi Akıman’ın oğlu, Garanti Bankası Portföy Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Sinan Akıman iş hayatında olduğu gibi eğlence hayatının da vazgeçilmez isimlerindendir. Hemen her davette, partide gördüğüm Sinan, geçen kıştan beri sırra kadem basıp ortadan kayboldu. Bu kayboluşun sebebini öğrendim. Sinan geçen kış Ayşegül Demir ile flörte başlamıştı. Flört aşka dönüşmüş. Sevgililer gece yaşamına veda etmiş. Arkadaşlarını, dostlarını Yeniköy’deki evlerine davet edip, orada eğleniyorlarmış. Sinan’ı yirmi yıldır tanırım. Sevgilisi uğruna eve kapanacağını söyleselerdi hayatta inanmazdım. İşte görüyorsunuz aşk nelere kadir. Allah mutlu etsin.


JOKE CiRCUS’TA YANARDAĞ ŞOKU

SOSYETE  ONLARI KONUŞUYOR

İzlanda’da meydana gelen volkanik faaliyet sonrası Türkiye de dahil olmak üzere, Avrupa’nın hemen hemen tüm havaalanları uçuş trafiğine kapatılınca müthiş bir organizasyon bozukluğu yaşanmaya başladı. Size birkaç küçük örnek vereyim. İzzet Çapa bugün Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’na komşu olan Joke Cırcus’u muhteşem şovlarla açacaktı. İngiltere ve Romanya’dan beklenen şov grupları havaalanlarının kapalı olması sebeiyle İstanbul’a gelemeyince açılış perşembe gecesine ertelendi. Bugün ayrıca Giuseppe Zanotti Nişantaşı’ndaki mağazasında 2010/2011 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtacaktı. Zanotti İstanbul’a gelemeyince, bu organizasyon da iptal edildi.


GS’NiN UĞURU ALİ ÇİKA
SOSYETE  ONLARI KONUŞUYOR

Oyuncu Demet Akbağ ile Zafer Çika’nın 12 yaşındaki oğlu Ali sıkı bir Galatasaray taraftarı. İkinci yarı Denizlispor dışında hiçbir deplasmanı kazanamayan Galatasaray’ın yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Ali Çika’yı geçen cumartesi Manisa deplasmanına götürdü. Galatasaray bu maçı 2- 1 galip bitirince yöneticiler Ali’yi takımın uğuru ilan edip lig bitinceye kadar deplasman maçlarına götürmeye karar verdi. Dilerim Ali’nin uğuru devam eder, Galatasaray zor da olsa şampiyonluk ipini göğüsler.

KANATSIZ MELEKLER, YETiŞTiRME YURDUNDA
SOSYETE  ONLARI KONUŞUYOR

İstanbul cemiyet hayatında öyle hanımefendiler var ki o renkli görüntülerinin ardında bambaşka bir yaşamları var. Fatoş Sarıgül, Ayşegül Toplusoy, Aslı Şen, Reyhan Gülman, Sinem Ayan, Gülşah Alkoçlar, Şebnem Arslan, Ebru Kadayıfçıoğlu gibi. Bu hanımefendiler, birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Fatoş Sarıgül’ün organizasyonuyla 22 Nisan Perşembe günü Okmeydanı Yetiştirme Yurdu’nda yaşayan 170 çocuğu ziyaret edip sorunlarını dinleyecek ve hediyeler dağıtacak. Darısı davetten davete koşmaktan başka bir şey yapmayan sosyetik hanımların başına.