Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

VEHBİ KOÇ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU


VEHBİ KOÇ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU


VEHBİ KOÇ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU


‘Vehbi Koç Ödülü’nün 9’uncusu Prof. Dr. Turgay Dalkara’ya verildi. Beyin ve damar hastalıkları alanında başarılı çalışmaları nedeniyle ödüle layık görülen Dalkara, 100 bin doların da sahibi oldu. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, törende yaptığı konuşmada, ödülün sağlık alanında verilmesinin önemine değindi. Koç, “Osmanlı döneminde vakıfların yaptığı yardımları günümüzde sivil toplum kuruluşları üstleniyor. Vakfımız, sadece yardımları kurumsal bir çatı altında toplamamış, aynı zamanda sağlık, eğitim ve kültür alanındaki proje yatırımlarıyla sosyal yapının ve demokrasinin gelişmesine de katkıda bulunmuştur” dedi.


ZUMA 2 YAŞINDA
VEHBİ KOÇ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

Merkezi Londra’da bulunan dünyaca ünlü Uzakdoğu restoranı Zuma’nın Ortaköy’deki şubesinin sahibi Rıza Büyükuğur ile Berk Ekşioğlu, önceki gece verdikleri partiyle mekanın ikinci yılını kutladı. Cemiyet hayatının ünlülerinin katıldığı partinin yıldızı Özlem Önal ve Eda Taşpınar’dı. Şıklığı ve dekolteleriyle her zaman gözlere ziyafet çeken Derin Mermerci, o gece çok sıradan ve asık suratlıydı. Burcu Esmersoy ile sevgilisi Cem Alper, partinin en hoş ve eğlenen çiftiydi. Mine Kalpakçıoğlu, kayak yaparken düşüp sağ bacağını sakatladığı halde partiyi kaçırmadı.


ÇOCUKLARA AŞK-I MEMNU DESTEĞİ
VEHBİ KOÇ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir öğle yemeği düzenlendi. Organizasyonda Aşk-ı Memnu dizisinde oyuncuların kullandığı giysiler ve aksesuarlar açık arttırmayla satışa sunuldu. Lili ve Dalia Garih, Feryal Gülman, Dilek Sabancı, Çiğdem Simavi ve Atıl Kutoğlu gibi cemiyet hayatının ünlüleri oradaydı. Yemekten sonra sahneye çıkıp şiir okuyan oyuncu Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem davetliler-den büyük alkış aldı.