Cadde Birce Akalay'a ulaşılamıyor! 'Çok çalıştım, tatili hak ettim'

Birce Akalay'a ulaşılamıyor! 'Çok çalıştım, tatili hak ettim'

26.06.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Önceki günlerde Bodrum tatiline start veren ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz gecen Asmalımescit'te görüntülendi. Bir arkadaşının özel günü için tatilini bırakan Akalay, ayaküstü gazetecilerle konuşarak telefonunu kapattığını açıkladı.

Birce Akalaya ulaşılamıyor Çok çalıştım, tatili hak ettim

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sezonu açan oyuncu Birce Akalay, Torba’daki bir plajda güneşin tadını çıkarmıştı. Köpeği Cipsy’le ilgilenen 39 yaşındaki ünlü isim, günü arkadaşıyla sohbet ederek geçirmişti.

Haberin Devamı

"ONLARI ÇOK ÖZLÜYORUM"

Görüntülendiğini fark eden Akalay’ın rahat tavırları dikkat çekmişti. Ailesinin yanına geldiğini söyleyen Akalay, "Onları çok özlüyorum. Tatilde yanlarında olmak istedim” şeklinde konuşmuştu.

Birce Akalaya ulaşılamıyor Çok çalıştım, tatili hak ettim

ARKADAŞI İÇİN İSTANBUL'A DÖNDÜ

Bodrum tatilini bir arkadaşının özel günü için bırakıp İstanbul'a gelen Birce Alakalay, önceki gece Asmalımescit'te bir mekanda objektiflere takıldı.

Birce Akalaya ulaşılamıyor Çok çalıştım, tatili hak ettim

Ayaküstü gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, telefonunu kapattığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Bu sezon çok çalıştım, eğlenmeyi ve tatili hak ettiğimi düşünüyorum. Yalan mı? Daha önümde bir sürü proje var, ben de işin içinden çıkamıyorum. Telefonlarım susmuyor, arayan arayana... Telefonumu uçak moduna aldım, arayan kendi bilir.

Birce Akalaya ulaşılamıyor Çok çalıştım, tatili hak ettim

"SEZON SONUNDA GÖRÜŞÜRÜZ"

"Ben bütün sezon çalıştım, şimdi tatil zamanı. Sezon sonunda görüşürüz" diyen Akalay, ardından muhabirlerin yanından ayrıldı.