Cadde ‘Bizim evde demokrasi hâkim’

‘Bizim evde demokrasi hâkim’

30.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, oyunculuk kariyerine ve yaptığı işe saygısı olduğunu söyleydi. 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever, "Bizde izin alma durumu falan yok" dedi.

‘Bizim evde demokrasi hâkim’

Zeynep Sever Demirel, meme kanserinde farkındalık yaratmak için Zorlu PSM’deki fuaye alanında düzenlenen ‘Pembe Ayna Söyle Bana’ sergisine destek verdi.

Haberin Devamı

Zorlu PSM’deki fuaye alanında gerçekleşen, Memorial Sağlık Grubu’nun hayata geçirdiği etkinliğe pembe kıyafetiyle katılan oyuncu, “Ülkemizde daha fazla farkındalık oluşması gereken bir konu. İnşallah fazla kişiye ulaşıp, farkındalık yaratır. Kadınların düzenli kontrollerini aksatmaması gerek” dedi.

‘Bizim evde demokrasi hâkim’

"VOLKAN BENİ AŞAĞI ÇEKMEZ"

Zeynep Sever Demirel, Hatayspor Teknik Direktörü eşi Volkan Demirel’in, oyunculuk kariyerine ve yaptığı işe saygısı olduğunu vurguladı.

‘Bizim evde demokrasi hâkim’

Bizde izin alma durumu falan yok. Beni hiç aşağı çekmez. Fikirlerimizi söyleyip, daha sonra birbirimizi destekleriz. Hiçbir zaman beni aşağı çekme ve izin alma da olmaz. Bizim evde demokrasi hâkim. Oyunculukla alakalı da birkaç proje olabilir. Şu an net değil.

‘Bizim evde demokrasi hâkim’

"ARKANI DÖNÜP DEVAM ETMEK KOLAY DEĞİL"

Kahramanmaraş merkezli depremlere Hatay’da eşi Volkan Demirel ile yakalanan Zeynep Sever, deprem bölgesi ile bağlarını koparmadıklarını söyledi: Orada yaşayınca ne o travmayı atlatmak ne de arkanı dönüp hayata devam etmek kolay oluyor.

‘Bizim evde demokrasi hâkim’

Haberin Devamı

Bireysel olarak hâlâ yardım yaptıklarını ancak talep çok olduğu için zorlandıklarını ifade eden ünlü isim, “Yazın vantilatör ve soğutucu ihtiyacı vardı. Ben ve eşim bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalıştık ama çok fazla talep olduğu için bir noktada altından kalkamıyoruz. Devletimiz de yapıyor gerekenleri ama en büyük sıkıntı konaklamada. Yardımları dozunda göstermek de şöyle bir farkındalık yaratıyor, insanlar bunu biliyor ve onlar da bir şey yapmak istiyor. Bir şova dönmediği sürece yardımı göstermenin faydası var" şeklinde konuştu.

Yazarlar