Cadde Burcu Güneş'in 150 bin TL'lik elbisesi dikkat çekti!

Burcu Güneş'in 150 bin TL'lik elbisesi dikkat çekti!

21.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya’da binlerce kişinin katıldığı fener alayı ile kutlandı. Fener alayının ardından meydanda Burcu Güneş ve Emircan İğrek konser verdi. Müzik ziyafeti sunan Burcu Güneş, altın kaplama ve swarovski boncuklarının 1.5 ayda işlendiği özel dikim beyaz kıyafetiyle sahneye çıktı.

Burcu Güneşin 150 bin TLlik elbisesi dikkat çekti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı ve Kurtuluş Savaşı’nın başladığı gün olan 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıl dönümünü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutladı.

Haberin Devamı

Sabah erken saatlerde başlayan kutlamalarda ilk olarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çıralı Olympos'tan-Cumhuriyet Meydanı’na gençlik koşusu düzenledi. Gençler, Olympos Yanartaş'ın sönmeyen ateşini meşale ile alarak koşuya başladı. Meşaleyi taşıyan gençler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çıralı’dan koşarak Kemer’e, Kemer’den de Konyaaltı Varyanta koştu. 19 Mayıs çerçevesinde düzenlenen fener alayına katılan gençler meşale ile en önden yürüdü.

Burcu Güneşin 150 bin TLlik elbisesi dikkat çekti

BİNLERCE KİŞİ FENER ALAYINDA YÜRÜDÜ

19 Mayıs kutlamaları akşam da binlerce Antalyalının katıldığı fener alayı coşkusu ile devam etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu tarafından düzenlenen fener alayı, Konyaaltı Varyant’tan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Fener alayına katılan on binlerce Antalyalı 400 metrelik dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşıyarak, meşaleler eşliğinde yürüdü.

Burcu Güneşin 150 bin TLlik elbisesi dikkat çekti

Haberin Devamı

BURCU GÜNEŞ VE EMİRCAN İĞREK KONSERİ

Kutlamalar çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Burcu Güneş, Antalyalı hayranlarıyla buluştu. Pop müziğinin ünlü ismi, birbirinden hareketli şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı, elinde Türk bayrağıyla 10. Yıl Marşı'nı seslendirdi ve meydanı dolduran binlerce kişi, Güneş'e eşlik etti.

Gecenin devamında son dönemin genç ve popüler şarkıcılarından Emir Can İğrek sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren genç sanatçı, Cumhuriyet Meydanı’nda unutulmaz bir gece yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, günün anısına Burcu Güneş ve Emir Can İğrek’e Atatürk tablosu ve çiçek takdim etti.

Burcu Güneşin 150 bin TLlik elbisesi dikkat çekti

ELBİSESİ 1.5 AYDA İŞLENDİ

Burcu Güneş, Antalya konserinde Sevil Erhan’ın tasarımı, altın kaplama ve swarovski boncuklarının 1.5 ayda işlendiği özel dikim beyaz bir kıyafet tercih etti. Geniş repertuvarıyla Antalyalı sevenlerine müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcının elbisesinin 150 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Burcu Güneşin 150 bin TLlik elbisesi dikkat çekti