Cadde Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek? 'Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor'

Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek? 'Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor'

04.10.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Kral III. Charles ile Prenses Diana'nın küçük oğlu Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın evliliğinde alarm çanları çaldığı iddia edildi. Prens Harry'nin İngiltere'deki eski hayatına dönmek istediği ve Meghan Markle'ın bu istek karşısında hayal kırıklığına uğradığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
İngiltere'yi ve Kraliyet'i geride bırakarak ABD'de çocukları Archie ve Lilibet ile yeni bir hayat kuran Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, İngiliz gazeteci Mark Boardman'ın öne sürdüğü iddialarla magazin gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Boardman, 2018'de Markle ile dünyaevine giren ve 2020'de Kraliyet görevlerini bırakan Prens Harry'nin, İngiltere'deki eski hayatına geri dönmek istediğini söyledi ve ekledi:

Prens Harry'nin sosyal yaşamı son on yılda belirgin bir şekilde değişti. Üniversite arkadaşlarından uzaklaşmış görünüyor ve Birleşik Krallık'ta daimi bir ikametgahı yok. Londra'ya yaptığı ziyaretler sırasında genellikle otellerde kalıyor ve halkın karşısına çıkmaktan kaçınıyor. Kuşkusuz Prens Harry eski dostluklarını özlüyor.

Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor

"MEGHAN, HARRY'NİN İYİ TARAFINI ORTAYA ÇIKARMAK İSTİYOR"

Gazeteci, Markle'ın (42) Harry'nin (39) hayatının bu eski bölümünü geride bırakmasını istediğini de iddia etti.

Boardman, "Meghan, Harry'nin eski hayatını geri istemesinden dolayı hayal kırıklığına uğramış durumda. Meghan, Harry'yi seviyor ve içindeki iyi tarafı ortaya çıkarmak istiyor. Düşes, birlikte üstlenmeleri gereken roller konusunda oldukça net. İnsanlar, Prens'in medyanın istenmeyen ilgisine yol açabilecek eski parti yaşam tarzına geri dönmesi yerine, değişmiş bir Harry'ye tanık olmaya hevesliler" diye konuştu.

Haberin Devamı

DÜŞES'İ İKNA ETMESİ ZOR!

Harry'nin 'çocukluk arkadaşlarıyla olan güçlü ilişkileri' nedeniyle sürekli olarak memleketine dönmek istediğine inanan Boardman; Prens'in Meghan'ı 'Londra'da eski arkadaşlarıyla buluşup biraz erkek erkeğe vakit geçirmeye ihtiyacı olduğuna' ikna etmekte zorlanacağını da düşünüyor.

Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor

"Harry'nin genç bir kalbi var, ama onu kontrol altında tutacak ve ona kim olduğunu ve ne yapması gerektiğini hatırlatacak birisi de var" diyen gazeteci, şöyle devam etti:

Nihayetinde Prens Londra'da yaşayacak bir yere sahip olmayı kesinlikle istiyor ve bu yerin Windsor'da ya da Buckingham Sarayı'ndaki dairelerden birinde, yani Kraliyet arazisinde olmasını arzu ediyor. Ama böyle bir şey olmayacak.

"HOLLYWOOD'DA KİMSE PRENS'İN ARKADAŞI DEĞİL"

"Londra, Harry'nin tüm gerçek arkadaşlarının olduğu yer. Hollywood'da tanıdıkları kimse Prens'in arkadaşı değil. Ancak Meghan, Harry'nin kendisini desteklemek, çocuklarıyla vakit geçirmek ve hayatını yeniden yoluna koymak için yanında olmasını istiyor."

Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor

İkili, ortaya atılan bu iddialar hakkında sessizliğini korurken; anlatılanlar tüm dünyanın en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Sussex'lerin evliliğinde tehlike çanlarının çaldığının düşünülmesine sebep oldu.