Cadde Cengiz İmren: Hadi şimdi göreyim sizleri!

Cengiz İmren: Hadi şimdi göreyim sizleri!

29.07.2017 - 17:42 | Son Güncellenme:

Bodrum’da sahneye çıkan Cengiz İmren, hayranlarına müjde vererek, klibinin çok yakında ekranlarda olacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, "Yeni çıkan imitasyon sanatçılar beni tahrik ettiler. Ben de geri göndüm" dedi.

Cengiz İmren: Hadi şimdi göreyim sizleri

Bodrum’da tıka basa dolu olan Ampersand club’de sahne alan Cengiz İmren, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Kendine ait olmayan bir şarkıya klip çektiğini belirten İmren, "Kendime ait olmayan şarkının klipini çektim. Ezginin Günlüğü'ne çok teşekkür ediyorum. Hayatımda çok güzel şarkılar, albümler yaptım. Albümler içime sinmişti ama klip olmamıştı. Klip olmuşsa bu seferde fotoğraflar olmamıştı. İlk defa çok şükür hem albüm, şarkılar, klip ve fotoğraflar istediğim gibi oldu. Çok sürpriz bir şarkıya klip çektiğim için her kez ters köşe olacak. Bu klipin ardından yeni albümünün şarkılarına klip çekeceğim. Tüm şarkılarıma klip yapacağım. Bundan sonra best of Cengiz İmren yapacağım. Bu albüm 15 güne çıkacak. Bundan sonraki albümümün şarkıları da hazırladım” şeklinde konuştu.

"İMİTASYON SANATÇILAR BENİ TAHRİK ETTİ"

Haberin Devamı

İmitasyon sanatçıların kendisini uyandırdığını dile getiren İmren, "Bizim halkımız bir şarkı ile bir yerlere gelmiş adamları gönüllerinde taht yapmaz. Hollanda’dan Türkiye’ye geldiğimde, '5 büyükler var ben de 6’cı büyük olurum' diyerek yola çıktım. 'Bir tanem' şarkısını yaptığımda 6’ıncı adam oldum. Biraz imhalkardım. Kendi köşeme çekilmiş hafta sonları çalışırdım. Kimse ile işim olmazdı. Ama bu yeni çıkan imitasyon sanatçılar beni tahrik ettiler. Ben de geri göndüm. Hadi şimdi göreyim sizleri” dedi.

Siyah takım elbise ve kısacık saçlarıyla yeni bir imaja bürünen İmren, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Canlı performans sergiliyen ünlü şarkıcı, hayranlarına espriler yapmayı da ihmal etmedi. Oldukça neşeli olan İmren, yaptığı şakalarla hayranlarını kahkahaya boğdu.