Cadde CZN Burak'tan alkışlanacak hareket! Osmaniye'deki depremzedenin evini yeniletti

CZN Burak'tan alkışlanacak hareket! Osmaniye'deki depremzedenin evini yeniletti

24.04.2023 - 11:01 | Son Güncellenme:

11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek olan ve yardım dağıtan Hataylı restoran sahibi CZN Burak Özdemir, son hareketiyle takdir topladı. CZN Burak, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini yeniledi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bu yana afet bölgesine giderek yardım çalışmalarına destek olan fenomen işletmeci ve şef CZN Burak, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla yürekleri ısıttı.

Haberin Devamı

FATMA TEYZENİN DEPREMDE HASAR GÖREN EVİNİ YENİLETTİ

Daha önce Ronaldinho ve Messi'nin imzalı formalarını depremzedeler için açık artırmaya çıkaran ve elde edilen geliri ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bağışlayan ünlü fenomen, alkış toplayan bir harekete daha imza attı.

CZN Buraktan alkışlanacak hareket Osmaniyedeki depremzedenin evini yeniletti

Afet bölgesinde günlerce yemek dağıtan CZN Burak son olarak, depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini tadilata soktu. Evin yenilenme aşamasında tadilat ve temizlik işlerinde de bizzat yardımcı olan CZN Burak, evin son halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

CZN Buraktan alkışlanacak hareket Osmaniyedeki depremzedenin evini yeniletti

EVİ KENDİ ELLERİYLE TEMİZLEDİ

Fatma teyzenin hasar gören evini torunlarıyla birlikte temizleyen ünlü şef, evin şu anki halini; ''Fatma teyzemizin evini yeniledik. Torunları ile beraber temizliyoruz. Son halini yakında sizlerle paylaşacağız. Teşekkür ederiz'' notuyla yayınladı. Instagram'da 48.2 milyon takipçisi bulunan ünlü isim bu hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

Haberin Devamı

CZN Buraktan alkışlanacak hareket Osmaniyedeki depremzedenin evini yeniletti

TAHA DUYMAZ'IN ANNESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ

Öte yandan; CZN Burak, depremin 12'nci gününde kardeşleri Melek ve Umut ile birlikte cansız bedenine ulaşılan fenomen Taha Duymaz'ın, Hatay'da yaşayan annesi Meryem Duymaz'ı ziyaret etmiş ve o anları sosyal medya hesabından ''Taha kardeşimin ailesi Meryem annenin yanına geldim'' notuyla paylaşmıtşı. Depremde üç evladını kaybeden acılı anne Meryem Duymaz ile CZN Burak'ın kavuşma anları herkesi duygulandırmıştı.

CZN Buraktan alkışlanacak hareket Osmaniyedeki depremzedenin evini yeniletti