Cadde Demet Evgar: Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti

Demet Evgar: Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti

25.10.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Kızı Mavi'yi kucağına aldığından beri ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Demet Evgar, önceki gün eşi Levent Babataş ile Etile'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Evgar, kızı doğduktan sonra hayatının değiştiğini dile getirerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Demet Evgar: Maviden sonra hayatımda her şey değişti

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Demet Evgar, geçen geçtiğimiz sene mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, Mavi adını verdikleri kızlarına ağustos ayında kavuşmuştu.

Haberin Devamı

"SETLERİ ÖZLEDİM"

Evgar ile Babataş, son olarak önceki gün Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Evgar, "Çok şükür her şey yolunda, setleri özledim, uzun zaman oldu. Biraz daha geç başlamayı düşünüyordum ama düşündüğümden daha erken olacak, yer alacağım proje izlemesi zevkli bir şey olacak" dedi.

Demet Evgar: Maviden sonra hayatımda her şey değişti

Ünlü isim, "Mavi nasıl?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Gayet iyi, 14 aylık oldu. Sürekli yanındayım, güzel bir bağ kurduk. Setlere başlayınca şimdi o benim yanımda olacak. Minik cadılıkları oluyor. Kime benzediği konusunda herkesin gönlünü alıyor, müthiş bir karma kendileri. Mavi'den sonra hayatımda değişmeyen bir şey kalmadı diyebilirim, iyi ki de değişti.

Demet Evgar: Maviden sonra hayatımda her şey değişti

"MAVİ'DEN ÖNCE NE YAPIYORMUŞUM BİLMİYORUM"

Oyuncu, "Mavi'den sonra özgürlükleriniz kısıtlandı mı?" sorusu karşısında; "Kendimi daha özgür hissediyorum, kendimi daha güvenli hissediyorum, çok mutluyum. Mavi'den önce ne yapıyormuşum onu bile bilmiyorum. Bütün çocuklar güzel bir dünyada yaşasın" diyerek cevap verdi.

Müziğe devam edeceğini söyleyen ünlü isim, "4-5 parçam daha bekliyor, kış aylarına güzel bir parça ile giriş yapmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Demet Evgar: Maviden sonra hayatımda her şey değişti

"BAKMAK İÇİN SIRAYA GİRİYORLAR"

Çocuğunun da setlere geleceğini söyleyen Evgar, "Zor olmayacak benim için, zor olursa da o kadar çok bakıcısı var ki halası, dayısı, teyzesi… Hepsi bakmak için sıraya giriyor" dedi.