Cadde Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Normal değil bu herif!

Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Normal değil bu herif!

24.11.2022 - 11:25 | Son Güncellenme:

Eski manken Ebru Şancı (39), sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Şancı, son olarak kendisinden 10 yaş küçük futbolcu eşinin en doğal hallerini ifşa etti. Ünlü isim, yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılıp, Spor Toto 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olan Alpaslan Öztürk'ün konsol oyunu oynadığı anları takipçileriyle paylaştı.

Ebru Şancı ile Alpaslan Öztürk, 2015 yılında Eskişehir'de sade bir törenle evlenmişti. Ünlü çift, düğünü ise Belçika'daki Kasteel Den Brandt şatosunda yapmıştı. Nikâha çiftin aileleri ve yakın dostlarından oluşan 100 kişilik davetli topluluğu katılmış, Şancı üç farklı gelinlikle objektif karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ikilinin Ceylin, Kürşad Fırat ve Mila adında üç çocuğu bulunuyor.

Ebru Şancıdan Alpaslan Öztürke: Normal değil bu herif

Haberin Devamı

"PARAYI HESABINDA GÖRDÜKTEN SONRASINA KARIŞMAYACAKSIN"

Geçtiğimiz haziran ayında '2. Sayfa' programına konuk olan Şancı; Burak Özçivit'in 2019 yılında Kuveyt'te 80 zengin kadın ile 1.5 milyon TL karşılığında yemek yemesiyle ilgili konuşurken, çarpıcı bir itirafta bulunmuştu:

Ben de kocamı yollarım hiç sorun değil. Gitsin yiyip gelsin ne var bunda? Hem yemek yesin hem de kadınlarla sohbet etsin. Paranın yüzü sıcaktır her şeyi göze almışsındır. Parayı hesabında gördükten sonrasına karışmayacaksın. Yemek uzayabilir. Şaka yapıyorum tabii, ama yemeğe yollarım.

Ebru Şancıdan Alpaslan Öztürke: Normal değil bu herif

"HUZURUN KARA GÜNÜ"

Ünlü çift, 7 Eylül'de yedinci evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı. Bu özel günle ilgili paylaşım yapan Şancı, eşinin üzerinde "Huzurun kara günü" yazan, siyah bir çelen taşıdığı anları Instagram'da yayınlamıştı. Ebru Şancı, "Yedinci evlilik yıl dönümü hediyeme bakın, Allah aşkına" notuyla paylaştığı videoda; "Bu ne? Bu nedir açıklar mısın?" derken duyulmuştu.

Ebru Şancıdan Alpaslan Öztürke: Normal değil bu herif

"ÜÇ ÇOCUKTAN SONRA ALDIĞIM BU"

Eşinin çiçeği göstererek "Huzurun kara günü" cevabını vermesi üzerine ise Ebru Şancı şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Millet karısına cip alıyor, içini gülle dolduruyor. Havuzu gülle dolduruyor, pırlantalar alıyor. Bir de benimkine bak, bu mu? Üç çocuk, mutlu huzurlu bir yuva ve bu mu? Huzurun kara günü ne ya? Hanımlar bakın bu, üç çocuktan sonra aldığım bu.

Daha sonraki videolarda ise eski manken arabasına binerken, eşinin çiçekle yanına geldiği görülmüştü. Şancı, "Utanmadan 'Almayacak mısın?' diye peşimden geliyorsun. Git onu at çöpe hadi" derken, futbolcu ise kahkahalara boğulmuştu.

Ebru Şancıdan Alpaslan Öztürke: Normal değil bu herif

"KENDİ KENDİNE KONUŞUYOR"

Ebru Şancı, sosyal medyada gündem olan videoların ardından sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp, kiralık olarak Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'a imza atan futbolcu eşiyle ilgili eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Haberin Devamı

39 yaşındaki eski manken, bu kez Alpaslan Öztürk'ün en doğal hallerini paylaştı. Eşinin konsol oyunu oynadığı anların videosunu 800 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Ebru Şancı, "Kendi kendine konuşuyor harbi normal değil bu herif" mesajını yazdı.

Ebru Şancıdan Alpaslan Öztürke: Normal değil bu herif