Cadde Ece Erken'den doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim

Ece Erken'den doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim

11.05.2022 - 08:39 | Son Güncellenme:

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Yaşadığı büyük acı sonrası zor günler geçiren ünlü sunucu, 44'üncü yaş gününü oğlu ile birlikte pasta keserek kutladı. O anları takipçileriyle de paylaşan Erken'in duygu yüklü mesajı dikkatlerden kaçmadı.

Ece Erkenden doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim

Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti, uzun süre aşk yaşadıktan sonra Haziran 2021'de dünyaevine girmiş, evlilik haberini de "Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" mesajıyla duyurmuştu.

Haberin Devamı

Nikâh masasına oturduktan sadece yedi ay sonra Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de bulunan balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışıyor.

Ece Erkenden doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim

"BİZ GÖNÜLDEN BAĞLIYDIK, ÖYLE KALACAĞIZ"

Geçtiğimiz haftalarda eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun mirası ile ilgili kararını sosyal medyada takipçileriyle paylaşan ünlü isim, şu sözleri söylemişti:

Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla.

44 YAŞINA BASTI

Tüm bu yaşananların ardından hayata dönmeye çalışan Ece Erken, 44 yaşına bastı. Oğluyla birlikte doğum gününü kutlayan ünlü isim, duygu yüklü mesajını ve doğum günü fotoğraflarını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ece Erkenden doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim

Erken, paylaşımına; "Bu gece doğum günüm... En güzel ve en özel kutlama hayatımın aşkıyla ve 20 küsür yıldır yaptığım gibi. Sizlerle paylaşmak istedim. Hayatta her şey bizim için ve her an her şeyi hepimiz yaşayabiliriz ama ne olursa olsun insanın kanadı, gayretiymiş, mümkün olduğunca, nefesim el verdiğince oğlum için kanadımı çırpmaya devam edeceğim ve Allah'ın izniyle evladımı en güzel şekilde yetiştireceğim, bu gece ve her gece en büyük duam hayırlı bir evlat. Bu vesileyle bugün doğan herkesin doğum gününü kutlarım" notunu düştü.

Haberin Devamı

'İLK GÜNDEN BERİ YANIMDAYDIN"

Öte yandan Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini aldıktan sonra Ece Erken ile arasındaki küslüğü unutan Demet Akalın, arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmamıştı.

Bircan Bali, konuyla ilgili; "Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş" açıklamasını yapmıştı.

Ece Erkenden doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim

Erken de eşini kaybettiğinden beri kendisini yalnız bırakmayan Demet Akalın'la ilgili bir paylaşım yapmış ve "İlk günden beri yanımdaydın. Allan razı olsun. Dost herkes çıkıp gittiğinde çıkıp gelendir" ifadelerini kullanmıştı.

DEMET AKALIN: DEĞİŞEN TEK ŞEY ZAMAN OLSUN

Aralarındaki sorunları çözen ikiliden Akalın, Erken'in doğum gününü unutmadı. Eski dostuyla yıllar çnce çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı, paylaşımına; "Yıllar... Değişen tekşey zaman olsun, sevgimiz ilk günkü gibi daim. Biz hep mutlu olalım. İyi ki doğdun bebek" notunu düştü.

Ece Erkenden doğum günü paylaşımı: Oğlum için kanat çırpmaya devam edeceğim