Cadde Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a: Evladına yine zarar verdin!

Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a: Evladına yine zarar verdin!

04.11.2023 - 16:33 | Son Güncellenme:

Sunucu Ece Erken, 2014 yılında Serkan Uçar ile dünyaevine girmiş, Nisan 2015'te Eymen ismini verdikleri oğlunu kucağına almıştı. Anne olduktan kısa süre sonra boşanan Erken, velayeti kendisinde olan çocuğunun yurt dışına çıkmasına izin vermeyen eski eşiye karşı karşıya geldi.

Ece Erkenden eski eşi Serkan Uçara: Evladına yine zarar verdin

Ece Erken, oğlu Eymen Uçar'ı yurt dışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşi Serkan Uçar’dan izin çıkmadı. Bunun üzerine ünlü sunucu, eski eşine karşı hukuk mücadelesi vereceğini açıkladı.

Haberin Devamı

"GÖRGÜSÜZ HAYATINI GÖZÜMÜZE SOKUYORSUN"

Evladının maddi ve manevi yanında olmayıp, görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun. Çocuğu bir yere götürmek için senden izin istiyorum. Allah sonradan görme, gurursuz ve vicdansız herkesten evladımızı korusun. Yasaların acilen değişmesi lazım. Bunun için hukuk mücadelesi gerekiyorsa onu da yapacağız.

Ece Erkenden eski eşi Serkan Uçara: Evladına yine zarar verdin

"ELBET BİR CEVABI OLACAK"

Eski eşini hedef alan Ece Erken, "Çocuk hastalandı, yoksun. Okulla alakalı hiçbir şeyde yoksun. Bir şeye ihtiyacı var mı, bilmezsin. İyi gününde bile yoksun. Senden evladımı tatile götürmek için izin alacağız ve sen evladıma yine zarar verip yine izin vermeyeceksin. Trajikomik ama bunun elbet bir cevabı olacak" ifadelerini kullandı.

Ece Erkenden eski eşi Serkan Uçara: Evladına yine zarar verdin

MUTLULUĞU YEDİ AY SÜRDÜ!

Bir çocuk annesi 45 yaşındaki sunucu, 28 Haziran 2021 tarihinde iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünyaevine girmişti. Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022'de Yeşilköy'de bir restoranda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Ece Erkenden eski eşi Serkan Uçara: Evladına yine zarar verdin