Cadde Ece Erken'den eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz!

Ece Erken'den eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz!

13.11.2023 - 12:29 | Son Güncellenme:

Ece Erken, 2014'te Serkan Uçar'le hayatını birleştirmiş, Nisan 2015'te Eymen ismini verdikleri oğlunun doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Aynı yıl boşanan Erken, eski eşinin onayına takıldı. Oğluyla birlikte tatile gitmek için Serkan Uçar'ın onayına ihtiyaç olduğunu söyleyen Erken, isyan etti.

Ece Erkenden eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz

Oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar ile 2015 yılında boşanan ve eski eşiyle sık sık sorun yaşayan Ece Erken, "Demet Şener'den eski eşine sert tepki: Ömer'in diş telini bile yaptırmadı" başlıklı haberini paylaşmıştı.

Haberin Devamı

"OĞLUMA BIRAKTIKLARIMA ÇÖKECEKLER VAR"

Erken, "Diş teli mi? Bana birşey olsa benim oğluma bıraktıklarıma çökecekler var" mesajını yazmıştı.

Ece Erkenden eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz

ESKİ EŞİNİN ONAYINDAN DÖNDÜ

Eski eşi ile sık sık sorun yaşayan Erken, Serkan Uçar'ı mahkemeye verdi. Oğlu Eymen'le yurt dışı tatil planı yapan yapan Ecer Erken, eski eşinin onayından döndü.

Ece Erkenden eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz

Oğlunun yurt dışına çıkmasını istemeyen Serkan Uçar, vize için gerekli imzayı atmadı. Tatil planında değişikliğe giden ünlü sunucu sosyal medya hesabından eski eşine yüklendi.

"HEM ANNELİK HEM BABALIK YAPIYORUM"

Eski eşinin oğlu Eymen'e karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini söyleyen Erken, "Çok fazla mesaj gelmiş Eymen’in vizesiyle alakalı, Dubai için anne dışında başka şahsın onayı gerekmiyor. Diğer vize işini şimdilik iptal ettik. Eymen'in tüm haklarıyla ilgili mahkemeye başvurduk. İnşallah her anlamda annelik, babalık yaptığım evladıma icrayla 6 bin TL’yi veren şahsın onayına ihtiyaç duymadan her istediğini elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim. Evlatlarımızı Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın..." açıklamasını yaptı.

Ece Erkenden eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz

Haberin Devamı

"GİTTİĞİ OKULU BİLMEZ"

Takipçilerinden gelen sorulara da cevap veren ünlü sunucu, "Bize yol göster’ diyen o kadar çok anne var ki anlatamam... Benim gibi, benim yaşadıklarımı yaşayan, evladının gittiği okulu bilmez, yaşını sorsan düşünür ama pasaportunu almak için o varlığın iznini isteyen kurumlara mahkemeyle cevap vereceğiz. Bu sondu, sadece mahkeme sonucunu paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Ece Erkenden eski eşine isyan: Mahkemeyle cevap vereceğiz