Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

13.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Zamansız klasikler

Haberin Devamı

Beymen, dünyaca ünlü markaların 2021-2022 Sonbahar/Kış koleksiyonlarındaki farklı renk ve dokulardaki dış giyim seçenekleriyle şehirli kadının dinamik silüetlerine eşlik ediyor. Klasikten ödün vermeyen, zamansız seçkilerini tercih edenler için ise sezonun modern ve elegan tavrını ortaya koyan palto seçenekleri bulunuyor.

Yılbaşı yıldızı

Bath&Body Works’ün özenle hazırladığı, içeriğinde bulunan çeşitli aromalı üç fitilli mumları, vücut losyonları, E vitaminli duş jelleri, rengârenk sabunları ve nefis kokulu body mistleri yeni yıl için keyifli hediyelerinden... Yeni yılın rengârenk temasına uygun tasarımlar, günün heyecanına, kokusuyla ise hislere hitap ediyor.

Temizlik zamanı

Kärcher, çok amaçlı elektrikli süpürgesiyle sadece evlerinizin değil mobilya ve arabaların temizlenmesinde de tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Kaliteli malzemeleri ve sağlamlığıyla beğeni toplayan cihazlar, özel geliştirilmiş zemin başlıklarıyla her çeşit kirin optimum düzeyde temizlenmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Kasım fırsatı

Flo, yağmurlu-soğuk havadan etkilenenler için sağlam ve sıcak adımlar atmayı kolaylaştırıyor. Marka, ‘Muhteşem İndirim Günleri’ kampanyasıyla kadın, erkek ve çocukların kış alışverişlerini kaçırılmayacak fırsatlarla renklendiriyor.

Koyu halkalara set!

Nars Radiant Creamy Correcter, ciltteki mavi, mor tonlu göz altı halkalarının, koyu lekelerin ve renk eşitsizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı... İçerisinde bulunan antioksidan bakımından zengin bileşenler, serbest radikallere karşı savunma sağlarken ürün zaman içerisinde cildin aydınlanmasına yardımcı oluyor.

Editörün seçtikleri...