Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

15.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Özgün ve güçlü

Haberin Devamı

NetWork, güçlü ve özgün dokunuşlarla yorumladığı koleksiyonunda rafine hediye alternatiflerine yer veriyor. Dış giyim tasarımlarından ışıltılı aksesuarlara uzanan geniş ürün seçkisi, stil sahibi kadınlara kendilerini özel hissettirecek şık parçalardan oluşuyor.

Yaratıcı hediyeler

Bu yıl, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde IKEA ile sevdiklerinizi mutlu etmeye ne dersiniz? Sadece sevgiliniz için değil, sevdiğiniz herkes için çeşitli hediye alternatifleri sunan markadan seçeceğiniz birbirinden yaratıcı seçkiler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Pürüzsüz cilt

Cilde genç ve aydınlık bir görünüm sunan SkinCeuticals antioksidan serumları, evde profesyonel cilt bakımını pratik hale getiriyor. CE Ferulic Antioksidan, H.A. Intensifier, Phloretin CF Antioksidan, Discoloration Defense, Silymarin CF ve Blemish Age Defens iç ve dış hasarlara meydan okurken, aydınlık, sıkı cildin anahtarını sunuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Her zevke

Kolaylıkla kombinlenebilen, fonksiyonel ve tarzıyla uyumlu, hediye alternatifleri sunan Kip, görünümüze ayrı bir hava katacak. Pastel ve kahve tonlarının adeta dans ettiği seçkiler, her zevke hitap ediyor.

Odalarınız mis koksun

Porland, mutfak, sofra, dekorasyon ve ev tekstiline yönelik binlerce ürün çeşidinin arasına oda kokuları ve kolonya ekledi. Doğadan ilham alan seçkiler, her duyuya hitap eden büyüleyici ferahlık hissini evlerinize taşıyor.