Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

19.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Günlük şıklık

Haberin Devamı

DeFacto, günlük şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen kadınlar için dinamik tarz sunuyor. Parlak renkli, rahat kesimli ceket ve pantolonlar sezonun trendlerini yansıtırken, modanın zamansız klasiği ceket etek takımları kendinden emin bir stil yaratıyor.

Renk paleti

Vakko, İlkbahar-Yaz erkek tasarımlarında iyi dikiş ve değerli kumaş vizyonunu yeni sezonun güçlü, zevkli ve dinamik stilleriyle buluşturuyor. Döneminde modern bir çıkış yapan 1960’lı yılları anımsatan çizgiler ve yeni teknoloji seçkiler, yazın renk paletiyle bir araya gelerek şık bir siluet yaratıyor.

Sofistike ve zarif

Montblanc’ın imza niteliğindeki Meisterstück Koleksiyonu, yeni tasarımlar, çağdaş yuvarlak şekiller ve parlak rötuşla daha koyu siyah renge kavuşan deri parçalarla genişledi. Montblanc logosu ise her bir parçanın sofistike ve zarif görünümüne katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı

Pijama partisi

Penti’nin, günlük giyim kadar uyku giyimine de özen gösterenlere büyük bir sürprizi var! Uykunun olmazsa olmazı pijamalarda ‘1 Alana 1 Hediye’ kampanyası başlatan marka, kadın, erkek, çocuk tüm kategorilerde, pijama, sabahlık ve ev ürünlerinde tüm aile fertlerini düşünüyor.

Bahar enerjisi

Bath&Body Works Pure Wonder serisi, buzlu gül, yıldız çiçekli yasemin ve beyaz amberin tertemiz karışımıyla ruhunuzu yeniden keşfediyor. Teninize ilk dokunuşundan itibaren baharın uyanışına eşlik etmenizi sağlayan Pure Wonder ailesi yepyeni üyeleriyle karşımıza çıkıyor.

Editörün seçtikleri...